....mul mootoris selline häiriv nüans, et seal nagu rohutirts sees istuks, tirr....tirrr...tirr...tirrr...kas peaks kohe mootori mahavõtma või...või...või on see mõni rihm ....või mõni mutter/seib kuskil vibreerib
tänud ette
TD
rohutirts on mootoris???
Re: rohutirts on mootoris???
Äkki mõni laager hakkab minema? Näiteks kondipumbalaager.katalysaator kirjutas:....mul mootoris selline häiriv nüans, et seal nagu rohutirts sees istuks, tirr....tirrr...tirr...tirrr...kas peaks kohe mootori mahavõtma või...või...või on see mõni rihm ....või mõni mutter/seib kuskil vibreerib
tänud ette
TD
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET
Ilma naljata 
Pakkusin ise süüte nurka, kuna olen seda seal reziimis ohtralt muutunud - liigub paremini, detot pole kuulda, aga masin on ka palju vaiksem, mis võib ka olla põhjuseks, miks nüüd selliseid helisid hakkab vahel kõrva.
Enda kunagist posti vaadata (mille aluseks oli mu Astra kondipumba-laagri sirin), võiks täitsa süüdistada mingit laagrit, ja tõmmata sellegi poolest natuke süüdet tagasi

See on kah variant. Aga ei tea kas siis äkki rihm liiga pingul vms? Rihm hakkas kergelt ujuma küll, kuigi kõik rullikud sai uued.Mine made the exact same noise when I got it and I was sure it was coming from the alternator but didn't have it changed as it wasn't covered on my warantee. Anyway, it dissapeared when I had the 96k service done and the only things replaced were cmbelt and tensionner and aux belt. So unsless something was eased when the aux belt was changed I suspect it may have been the cambelt tensioner! Not really sure though.
Pakkusin ise süüte nurka, kuna olen seda seal reziimis ohtralt muutunud - liigub paremini, detot pole kuulda, aga masin on ka palju vaiksem, mis võib ka olla põhjuseks, miks nüüd selliseid helisid hakkab vahel kõrva.
Enda kunagist posti vaadata (mille aluseks oli mu Astra kondipumba-laagri sirin), võiks täitsa süüdistada mingit laagrit, ja tõmmata sellegi poolest natuke süüdet tagasi

slyy2048
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET
Mina testisin nii:
Rihm maha, kuna kahtlustasin teatud rullikuid, siis testisin lühema rihmaga mis neid rullikuid/seadmeid ei hõlmanud. Mul oli neid rihmasid võtta ka muidugi.
Üks variant on ka tirts vett peale kallata rihmale,kui kummist see kiuks tuleb siis kaob kohe ära. Ma vana viskava rihmaseibiga õlitasin iga nädal rihma millegiga enamvähem... kulutas uued rihmad kuuga kiuksuvateks.
Vahepeal sain omaarust vea kätte,et geneka laagrid ja vahetasin ära, õnneks oli aint paarisotine lõbu sest,et viga sellest ei kadunud....
Rihm maha, kuna kahtlustasin teatud rullikuid, siis testisin lühema rihmaga mis neid rullikuid/seadmeid ei hõlmanud. Mul oli neid rihmasid võtta ka muidugi.
Üks variant on ka tirts vett peale kallata rihmale,kui kummist see kiuks tuleb siis kaob kohe ära. Ma vana viskava rihmaseibiga õlitasin iga nädal rihma millegiga enamvähem... kulutas uued rihmad kuuga kiuksuvateks.
Vahepeal sain omaarust vea kätte,et geneka laagrid ja vahetasin ära, õnneks oli aint paarisotine lõbu sest,et viga sellest ei kadunud....

ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
Hammasrihma juhtrull on minul ka häält teinud. Käis see nii, et mingitel pööretel, nii u. 2500, hakkas justkui resoneerima. Ja päris tugev klobin oli sees kohe. Pärast rihma ja rullide vahetust oli kadund.
Teema mulle aktuaalne, kuna täheldan jälle sarnast häält. Seekord 1900 pöörde juures. Tundub et need odavama otsa juhtrullid vist lihtsalt ei kesta selles mootoris. Peab originaalid ikka võtma seekord.
Teema mulle aktuaalne, kuna täheldan jälle sarnast häält. Seekord 1900 pöörde juures. Tundub et need odavama otsa juhtrullid vist lihtsalt ei kesta selles mootoris. Peab originaalid ikka võtma seekord.
Enne diagnoosi panekut vaata mootorit ka teisest otsast! :D
Teil kah sirtsub ainult koormuse all? Ega mul kohapeal ei sirtsu, ainult sõites, kui >veerandgaasi, ja kui vähe rohkem vajutada siis enam ei kuule üle muude mürade midagi. 1 päev tuli veel teistsorti tiks sisse, aga see vist turbo flantsi vahelt alates 0,5bar vms. Oleks vaikne summuti siis leiaks veel 20 kohta kust mingid kahtlased helid tulevad 

slyy2048
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET