panen siis ka oma projekti teile imetlemiseks siia ülesse:) eelmine sügis ostsin endale 2500.- eest kopika, tuli idee teha midagi mida keegi enne teinud pole: panna ladale rida6 mootor. Mõeldud tehtud, nipet näpet veel teha siis saab mootori tööle. tulemas on veel BMW tagasild rooli ja pirurivõim, loodetavasti turbo jne jne.
ma arvan et ei ole mõtet eriti:p mul on kiirem(6) :D:D
asfaldil on kindlasti kiirem aga aga krossirajal ja pori sees kindlasti mitte,sest bemmi mootor on ikka jube pomm ja sul vajub esiots lihtsalt maa sisse
ma arvan et ei ole mõtet eriti:p mul on kiirem(6) :D:D
asfaldil on kindlasti kiirem aga aga krossirajal ja pori sees kindlasti mitte,sest bemmi mootor on ikka jube pomm ja sul vajub esiots lihtsalt maa sisse
sul on täitsa õigus muideks:) aga ma ehitangi endale asfaldi autot.
ja ei selle teema nimi ei pea olema kõvatamine, see oli lihtsalt väike naljaga pooleks kõrvalepõige;)
ja milline R6 siis sinna läheb?
Hetkel uüx taoline projekt juba olemas, vaid seal on V6 + Turbo...ja mis imelik - ta sõidab ringi ja usu mind, väga kiiresti.
Muidu, näha saab sel laupäeval, Pärnus...tuuniguvõistlusel RockRace raames...
JS Power - Filmi 6, Tallinn
Performance & Tuning Car Parts
Red kirjutas:ja milline R6 siis sinna läheb?
Hetkel uüx taoline projekt juba olemas, vaid seal on V6 + Turbo...ja mis imelik - ta sõidab ringi ja usu mind, väga kiiresti.
Muidu, näha saab sel laupäeval, Pärnus...tuuniguvõistlusel RockRace raames...
täpsemalt siis on tegemist BMW m20b25 mootoriga (85.aastast) 126kw.
seda projekti ma tean;) tulemused on tõesti midagi meeletut,ise püüdlen ka sinnapoole. tahaks väga pärnus seda näha ja uurida aga kahjuks pole sinna mingisugust transporti mul:( kui kellelgi on küüti pakkuda siis palun võtke ühendust, võin bena kinni maksta nt. 56229769 priit