Huvitavad pidurikettad
Huvitavad pidurikettad
http://www.rotordiscs.com/
Disainilt täitsa pullid, aga ei tea kas nad ennast tõestavad ka peale välimuse ? Mul mingi aeg plaanid pidureid upgrade'ima hakata ja sattusin siukse asja otsa...
Disainilt täitsa pullid, aga ei tea kas nad ennast tõestavad ka peale välimuse ? Mul mingi aeg plaanid pidureid upgrade'ima hakata ja sattusin siukse asja otsa...
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
väga asjalikud ja läbimõeldud kettad minu silma järgi. see ketas tekitab oma õhukanalites tunduvalt suuremat õhu liikumist kui tavaline ümmargune, st. jällegi et jahutus on parem kui tavalisel kettal.ketta kuju on unikaalne ja arvatavasti ka patendi saanud. ma arvan et tasub osta, ja kui tõesti ei ole see mida sa tast ootasid siis müüd sr'i foorumis kellelegi ullikesele maha ja ütled et vormeli kettad
need ostavad seal sellist jama kokku endale nagu olen märgand 

-
täpselt, mõtle loogiliselt ragz..jk kirjutas:Huvitab, miks sellised kettad mootorispordis kasutust ei ole leidnud?
..sest need ei ole muud kui ilatsevate "racer"ite jaoks mõeldud reklaam-promo pask
kui nad oleks tõesti nii head kui räägitakse, oleks nad ammu kasutusel igal pool võistlussarjades, kodumaistest rääkimata. selles suhtes nõustun täiesti jk'ga
seega vaevalt nad "õigetest" ventileeritavatest ketastest paremad on
Viimati muutis Young Dirty Chinaman, 18.06.2005 20:57, muudetud 1 kord kokku.
jou
-
kuidas sa nii kindel oled et see sertifikaat ka tegelikult tõele vastab ja päriselt olemas on?Priit Tuning kirjutas:no aga samas tsertifikaat on neil olemas. vbla asi lihtsalt nii uus alles v pole motospordi jaoks arendatud üldse.
mina sellesse kettasse enne ei usu kui ise võrrelda saan või mõni usaldatav allikas testi teeb
jou
vaata nende kodulehel olevat galeriid (porsche pilt), sealt on näha et see nö. laineline serv jääb klotsi alast väljapoole.. ehk pidurdatakse ikkagi kogu aeg täis klotsiga, aga ega siiski erilist usku asjasse ei ole. Eks rohkem ikka väikse reklaaminipiga tegu, minu arust.Blu kirjutas:Hmm.. ma ei saa aru mis moodi sellistel ketastel see pidurdamine
toimub kas klots on siis poolenisti õhus või on vastu rootori kapslit?
esimesel juhul jääb nagu pidurdamisel palju puudu,
teisel juhul on jahutusega kõva probleem.
Just my .02 cents
Imre
Mootorattal ka nagu sellised all või midagi sarnast http://www.calibra.cc/gallery.php?actio ... gallery=68