mcbill kirjutas:Peale ühte paagi täit sõitu võib julgelt öelda, et see UNISTUS tasus täitmist. Jõuluvanalt hea kingitus
Palju õnne õige auto ostu puhul.
OT: seda ühte paagitäit ei jagunud tõenäoliselt just kuigi kauaks aga noh, mingi tunde said ilmselt kätte.
autot testides ja tallates sai sõita 200km maanteed ja 200km muid teid .... nii linna kui lumiseid kruusateid - 410km ja 45l bena teeb siis keskmiseks 10.9L/100-le ... vist on midagi viga, et sellise mineku juures nii vähe kütet võtab
Kui kiiresti sõita, siis standard võimsuse juures võtab ca. 43 l/100. Selle bensiini kogusega, mis ma olen 13 t. km. jooksul ära põletanud, saaks mõni "carbon footprint'i" fänn oma ökoautoga 100 t. läbi sõita.
[OT]
Ma pean Peebu autot vist veel proovima, vähemalt Toyo R888-ga jättis auto suhteliselt ebamugava mulje ja edasi nagu ka eriti ei liikunud. Olles ise Saksa autodega harjunud, ei hakka parem salongist üldse rääkimagi:)
[/OT]
Teemasse ka, kena auto paistab olevat, hoia hästi!
Nojah, kui RS6 roolist otse Evo'sse istuda, võib kiirendades selline mulje tekkida, et lükkaks jalaga takka aga see pole just laiade rahvamasside probleem ja ma ise olen juba harjunud. Samas kurvides hakkad Audist aere otsima, et nina õigele kursile mõlada.
peepp kirjutas: Nojah, kui RS6 roolist otse Evo'sse istuda, võib kiirendades selline mulje tekkida, et lükkaks jalaga takka aga see pole just laiade rahvamasside probleem ja ma ise olen juba harjunud. Samas kurvides hakkad Audist aere otsima, et nina õigele kursile mõlada.
ma ei ole vist siiani "päris" autot omanud kunagi, aga EVO-ga sõites tunneb küll seda gravitatsiooni kohe mõnuga nii sirgetel kui kurvides
Piikidega jääle minnes või rajal kimades tuleb vist jah tankla kaasa võtta
Tal oleks vaja hingamist parandada, standard konfis on mootor peale 5000 pisut astmaatiline, 320+ hj. versioonid tõmbavad kenasti redline'ni välja.
Mulle avaldab selle auto juures enim muljet kiirendus lumel - pakun, et tegu on kõige parema kiirendusega (kuni 150 kmh) stock konditsioonis autoga, kui tavalisi tänavarehve kasutada.