K: Kus kontrollitakse kas turbo on töökorras?

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Marx-est

K: Kus kontrollitakse kas turbo on töökorras?

Postitus Postitas Marx-est »

Ei tea kas õige koht kuhu postitada... :roll:
Küsimus siis selline: kus kontrollitakse turbot, et kas asi on töökorras või mitte? Ja palju see maksta võib?
Tallinnas...
Kasutaja avatar
Raceboy

Postitus Postitas Raceboy »

Eks ikka mootori peal...

Rusikareegel on see, et pikilõtku ei tohi üldse olla, ja ristilõtk peab jääma sõrmedega vaevutuntavaks.

Kui sa lähed kuhugi turbomüüja juurde, siis öeldakse, et viska prügikasti ja osta meilt uus :p
http://www.facebook.com/vemsporsche" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
antsa911

Postitus Postitas antsa911 »

Oskaks soovitada ühte meest, kellel on kõva maine sportautode ja turbode parandamisel. Elab Viimsis. Täpsem info PS.
junsu

Postitus Postitas junsu »

se ka üsna suhteline asi.mul loksub võll igate pidi :-D aga puhub veel ilusti ja õli sisselaskesse imekombel ei aja.järelikult VEEL töökorras.
Impreza GT `98 (Ex)
Impreza STi `06
Marx-est

Endal vabalhingav mootor. Lihtsalt üks turbo mul nurgas seismas ja tahaks teada kas ta on töökorras või mitte, kas saab parandada ja kui palju maksaks - seda vaja teada. Ja sealt edasi vaatan siis ise edasi kas tasub vabalthingav turbokaks teha või mitte ;)
performance

Postitus Postitas performance »

antsa911 kirjutas:Oskaks soovitada ühte meest, kellel on kõva maine sportautode ja turbode parandamisel. Elab Viimsis. Täpsem info PS.
jaaaaa...see mees teeb kvaliteetset tööd!
antsa911

Postitus Postitas antsa911 »

Aga ma ise ootan tal juba kuu aega järjekorras, et minna natuke nõu küsida. Praegu on tal rallide hooaeg ja tal ei ole mitte seda vaba aega võtta.
tt

Postitus Postitas tt »

Ma ei saa aru, kellest te räägite - Jaak Kuulist?
Minul isiklikult küll temaga häid kogemusi ei ole - tegelikult on temaga väga vähestel häid kogemusi.
Marx-est

performance kirjutas:
antsa911 kirjutas:Oskaks soovitada ühte meest, kellel on kõva maine sportautode ja turbode parandamisel. Elab Viimsis. Täpsem info PS.
jaaaaa...see mees teeb kvaliteetset tööd!
Ega esiallgu nagu polekski vaja, et ta mul midagi remontima hakkab, vaja oleks teada kas asi äkki töökorras :) või siis teada saada mitu EEKu remondile läheks kui üldse on parandatav...
Marko

Postitus Postitas Marko »

paljud remonditud turbod lendavad suht kiiresti nagunii ;)
osta enne uus kui remontima lähed, soe soovitus.
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Marx-est

Marko kirjutas:paljud remonditud turbod lendavad suht kiiresti nagunii ;)
Mehed, mis te jamate nüüd :) Mul on turbo ja tahaks teada kas töökorras või mitte :!:
Ar21

Postitus Postitas Ar21 »

Mis J.Kuuli puutub siis ma olen siin kellegi väitel "üks vähestest" kellel tema tööst hea kogemus !?
Ma isiklikult arvan, et üks paremaid ja õppinumaid spetsialiste Eestis turbote alal.
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Marx-est kirjutas:
Marko kirjutas:paljud remonditud turbod lendavad suht kiiresti nagunii ;)
Mehed, mis te jamate nüüd :) Mul on turbo ja tahaks teada kas töökorras või mitte :!:
Aga proovi siis näppude vahel lõtkusid katsuda. Raceboy postis on kirjas, mismoodi. Samas vaata ennem visuaalset seisu, et labad terved oleks.
Mis turboga tegu muidu?
performance

Postitus Postitas performance »

tt kirjutas:Ma ei saa aru, kellest te räägite - Jaak Kuulist?
Minul isiklikult küll temaga häid kogemusi ei ole - tegelikult on temaga väga vähestel häid kogemusi.
kui tema ka turbosid remontida ei oska, kes siis Maarjamaal veel tõsiseltvõetav on?
Igamees ei lähe ju piiritaha oma 1.6Td melonit stenditama :roll:
Isiklikku kogemust pole, aga tuttavate masinatel föönid ka peale pikaajalist puhumist peenemates barides :badgrin:
Vähemalt on see mees, kes teeb s**ast saia, ja väga magusa saia :idea:
Marx-est

hents99 kirjutas: Aga proovi siis näppude vahel lõtkusid katsuda. Raceboy postis on kirjas, mismoodi. Samas vaata ennem visuaalset seisu, et labad terved oleks.
Mis turboga tegu muidu?
Turbo siis 058 145 703j 2001 aasta Passati pealt.
Endisel turbo omanikul viskas suitsu tagant ja seega läks uue turbo ostmiseks ja vana jäi üle...aga olen palju kuulnud, et kui tagant suitsu viskab siis võib ka aint lõdvik katki olla.
Vasta