nissan 200sx s13

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
germo

nissan 200sx s13

Postitus Postitas germo »

selline mure,et nissan võtab 100km peale 30-40 liitrit bensiini.käisin diagnostis co oli 9.3 aga peaks olema 0, midagi.olen proovinud õhulugejat vahetada ja ka aju kuid tulemus ikka sama.kiirendades poob kinni aga samas vahest ka läheb.täna käisin es-is sealt öeldi,et lambda võib tekitada ainult 2-3 liitrise bensukulu kui on katki.aga lambda ei ole katki,et kes on sellise murega kokku puutunud abi oleks teretulnud.kere on aastast 1991 mootor 1994 ca18det
Siim

Postitus Postitas Siim »

Umbes sama jama, kütust võtab vähem küll. Ma arvan, et viga lisaõhus. Ei ole süveneud veasse viimasel ajal enam.

Proovi eest keerata Grank Angle Sensor-it vastukella ja vaata/kuula mida mootor selle peale teeb. Kui välja sureb või mootor rappuma hakkab jubedamat moodi siis sama viga mis mul.

Jõudu vea otsimisel. :)
302hp/464nm
Kasutaja avatar
Simpson

Postitus Postitas Simpson »

Sellise bensukoguse peale peaks vaikselt juba summutist ka nirisema hakkama :) Aga üldiselt vaata mis su bensurõhk näitab. Vbla sul tagasivool umbes vms. Samas oleks ka soovitatav bensuvoolikud üle kontrollida, ega kuskilt midagi ei nirise. Minul nt on 1 metallvoolik kunagi saba andnud.
Vasta