K: Plokikaane probleem

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
xTc

K: Plokikaane probleem

Postitus Postitas xTc »

plokikaanel on jahutusvedeliku kanalite kõrval sisse sööbind nagu rotid oleks kallal käinud. küsimus siis et kas selline plokikaan jääb pidama ja toimima, kui veel turbo ka peale tuleb või peaks uue kaane vaatama? või siis saab maha lihvida??
Kasutaja avatar
erik

Postitus Postitas erik »

Pilt kaanest ja tihendist.
Selgeltnägijad on perekond Pauksonid :lol:
Ringo

Postitus Postitas Ringo »

Enda kaanel (N/A moto) olid ka "rotid" kallal käinud. Targemate suust tuli jutt, et kui vabalthingavaks jääb ja korralikku jahutusvedelikku kasutada siis ei ole muret.

Pilt
Pilt
JõuJaam - auto24ring racetrack service
+372 58 5588 58
andres@joujaam.ee
xTc

Postitus Postitas xTc »

vot mul samamoodi nagu sellel kaanel pildil. huvitav kui maha lihvida sisi palju see mõjutab surveastet? kaanel on klapid sirgelt ja küünal on väikese nurga all ja alt on kaan suht sile mingit kambrit pole klappide juures.
Ringo

Postitus Postitas Ringo »

Otsi üles selline teema nagu surveastme arvutamine. Eeldatavasti on mõtekam uus pea otsida endale.
JõuJaam - auto24ring racetrack service
+372 58 5588 58
andres@joujaam.ee
Kasutaja avatar
Raceboy

Postitus Postitas Raceboy »

Kui kaanes põlemiskambrit pole, ei mõjuta see surveastet kuidagi.
Mõjutab see aga rihma/keti pingutust, sest siis võib vaja minna reguleeritavad rihmaratats, kuna hambad pole õigetes asendites enam kattuvad.
http://www.facebook.com/vemsporsche" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
xTc

Postitus Postitas xTc »

Raceboy kirjutas:Kui kaanes põlemiskambrit pole, ei mõjuta see surveastet kuidagi.
Mõjutab see aga rihma/keti pingutust, sest siis võib vaja minna reguleeritavad rihmaratats, kuna hambad pole õigetes asendites enam kattuvad.
selles suhtes et surveastet kavatsesin ma madaldada kahe plokikaane tihendi näol. et kui ma tava peaga panen 2 tihendit siis ju ka mõjutavb rihma aga kui ma ntx praegu 1 tihendi paksus maha võtan kaanelt (arvan et peaks piisama et päästa kaan) ja 2 tihendit panen on rihm ju paigas??
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

selles suhtes et surveastet kavatsesin ma madaldada kahe plokikaane tihendi näol. et kui ma tava peaga panen 2 tihendit siis ju ka mõjutavb rihma aga kui ma ntx praegu 1 tihendi paksus maha võtan kaanelt (arvan et peaks piisama et päästa kaan) ja 2 tihendit panen on rihm ju paigas??[/quote]

seljuhul on sul siis vaja panna kolm tihendit,et surveastet alla saada?! (aga vaevalt, et nad sul pidama jävad)
Aga ilmselt rihmad saad kül paika.
xTc

Postitus Postitas xTc »

xTc kirjutas:selles suhtes et surveastet kavatsesin ma madaldada kahe plokikaane tihendi näol. et kui ma tava peaga panen 2 tihendit siis ju ka mõjutavb rihma aga kui ma ntx praegu 1 tihendi paksus maha võtan kaanelt (arvan et peaks piisama et päästa kaan) ja 2 tihendit panen on rihm ju paigas??
seljuhul on sul siis vaja panna kolm tihendit,et surveastet alla saada?! (aga vaevalt, et nad sul pidama jävad)
Aga ilmselt rihmad saad kül paika.
kuidas kolm??
jannyy

Postitus Postitas jannyy »

Kui sa paned 2 tihendit ja lihvid plokikaane ära, siis kokkuvõttes jääb surveaste samaks.

Samas kui paned 3 tihendit siis surveaste langeb.
Kasutaja avatar
crisp

Postitus Postitas crisp »

uuri bmw'le pakub ntx paksemat tihnedit. võimalik et on teistele markidele ka saada
xTc

Postitus Postitas xTc »

Raceboy kirjutas:Kui kaanes põlemiskambrit pole, ei mõjuta see surveastet kuidagi.
xTc

Postitus Postitas xTc »

crisp kirjutas:uuri bmw'le pakub ntx paksemat tihnedit. võimalik et on teistele markidele ka saada
Kes pakub?? nii palju kui mina ligi saan kataloogidele pole ma sellele masinale leidnud mitut varianti vaid ainult originaali
Vasta