Panen siis müüki oma väikse projekti et teha uuele projectile ruumi
Autoks on E36 kupee mis on algselt 1.8Is mis on nii mannetu ja mõtetu nurisünnitud, see sai suht koheselt asendatud vana hea m50b25 mis sai täielitu rebuildi uued saaled rõngad, tihendi sari, remonditud lihtvitud kaanega. väljalaske nukk on asendatud kangema sisselaskenukaga. visko eest ära kaotatud ja asendatud 12" el vendiga mida juhib 90kraadine andur. Aju on chipitud redline 7200Rpmi. Sidur sai tutikas sach komplekt
Esisilt saanud täieliku uuendus kuuri e46 esimesed alumiinium õõtsad koos m3 täiskumm puksidega, rooliotsad pärinevad E91 küljest. custom käändmikud( ratta pöördenurk oluliselt suurem kui orginaalis)
Kuna orginaal käigukang on nii pask ja täielik lambajalg siis see sai tehtud custom uniballi peale shortshifter. Rool millega auto minuni jõudis oli üsna tehfka 3kodaraga bäägiga rool mis sai ahju visatud ja asendatud korraliku Deepdish RRS sportrooliga.
Kerepoolest nii palju et umbes kuuaega tagasi värvitud, karbid parandatud, tehtud sai uued ja tugevad tõstekohad ja tagumised tiivakaared said oluliselt paremaks ja laiemaks keevitatud
Väljalase on custom 2.5" simonsi korraliku reso ja Remuse lõpupütiga
Salongis on orginaal M-Paketi punane sportsisu, M-Paketi pedaalikatted
Auto on ideaalne drifti/rinka pisikuga inimesele
Kuna jõudu pole autol kunagi palju siis vedeleb mul üks ülelaadimis komplekt
Suur turbo kuni 600hj(turbo valitud täpselt nii suur et oleks ka linnavahel mugav sõita) väline Wg, cooler ja turbokolle ja seismajäämiseks suured 4 kolviga brembo sadulad
Auto hinnaks kogukupatusega mis mul on 2800.-
Inimene kes ei taha turbo tehnikat ja suuripidureid siis hinnaks 2500.- (soovitan osta kogu komplekti, 300.- ei saa seda tehnikat mitte kuskilt)
Kui sul on huvi siis ära kirjuta mulle siia foorumisse vaid helista või saada sõnum numbrile 56274043
Asukoht Viljandi
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2071999