probleem järgmine: sai turbo autol vahetatud, peale vahetust kõik toimis hästi, ei suitsenud ega midagi.sai siis nu umbes nädal sõidetud kui lihtsalt lambist vabakäigul hallikat(õlipõlemis) suitsu hakkas tulema.
niisiis nüüd ongi nii et külmalt ei suitse, sõites ei näe et suitseb või siis ei suitsegi ja kui mootor soe siis vabakäigul kohe suits üleval. no nüüd lõpus juba oli ka kiirendus ajal käiguvahetusel pahvakas üleval.
miks suitseb on küsimus nu minu arust on turbol lõtk ikka minimaalne(pmst olematu) kas klapisääretihendid? või tõesti ikka turbo?
Pets
Garret-il ja KKK-l peaks vist erinevad õlisurve soovid olema.
Keegi rääkis, et Garret-il vist õli pealevoolu stutsi küljes ka restrictor aga KKK-l seda seal minu teada pole.
Äkki on see restrictor kaotsi läinud turbode vahetamisega.
hm... nu siis pean järgi vaatama augu suuruse.
hetkel seal on siis originaalpunn ning seal otsas kohe õlivoolik.
originaalpunni augu läbimõõtu ei tea.
aga samas jälle kui liiga väikeseks teha siis saab ju turbo liiga vähe õli ja see ka jama( olen juba paar turbot selle tõttu laiali lasnud)
Kindel, et turbod liiga vähesest õlist õhtale läksid?
Rando autol kasutasime K26-e puhul vist 2mm läbimõõduga restrictorit või oli isegi väiksem.
Kõige kindlam oleks ikkagi õlisurve ära mõõta enne turbot (peale restrictorit).
Iseasi kui mugav seda thea on ja kas on võimalik teha (oleneb ühendustest).
nonii. kui siin rahvas arvab et viga on selles et liiga suur õlisurve siis tuleb see ära mõõta millalgi.
hetkel siis variant1- liiga suur õlisurve enne turbot
variant2- õlirõngad läbi
on veel pakkumisi??
testima hakkan ajanappuse tõttu alles järgmisel esmaspäeval, seni andke veel võimalusi milles viga olla võib.
KKK turbote puhul pole mingeid restrictoreid tarvis, küll aga Garretti omadel, isegi siis kui tegu puksidel variandiga. Kerdi autolgi oli sama asi: tehasest pole mingit piirajat vahel ja Kert pani samuti Garretti oma ilma aga kaua see ilma korralikult töötanud, hakkas suitsema. Välismaa foorumitest võib oksendamiseni sellistest juhustest-teemadest lugeda.
EDIT: Kerdi autol viskab praegu enamasti musta sõites tagant välja, sinist tooni nagu ei hakkagi eriti silma
KKK turbote puhul pole mingeid restrictoreid tarvis, küll aga Garretti omadel, isegi siis kui tegu puksidel variandiga. Kerdi autolgi oli sama asi: tehasest pole mingit piirajat vahel ja Kert pani samuti Garretti oma ilma aga kaua see ilma korralikult töötanud, hakkas suitsema. Välismaa foorumitest võib oksendamiseni sellistest juhustest-teemadest lugeda.
see tähendab siis et pole viga õlirõhus w? kas ma saan õieti aru?
mõtlesin siin veits ja tekkis selline versioon:
alul läksid klapisääretihendid läbi, siis hakkas suitsema ning hiljem kui kiirendasin hakkasid ka klapid kolisema.
ei tea ka kas see kolin on põhjustatud saaledest või mitte kuna pole lahti võtnud veel. kolin tekib u 2000rpm juures aga see kolin on vaikne.et äkki põles mõni klapp ära?
kas võib olla selline variant või on selline asi võimatu???
tahaks teada saada variante et kui tegema hakkan siis tean mida täpselt kontrollida ja vaadata.