Viga oli VR anduri pistiku ühendeses.
Testsõidud näitasid, et kala enam pole

Mingi õhtu teen gtechiga väikse logimise kah siia juurde.
Takistiga vähendad võrdselt nii müra kui signaali. Andurit lähemale pannes aga suurendad ainult signaalitugevust, müra jääb endiseks. Seega signaali/müra suhe sul paranes.Mihkel kirjutas:Aga see jääb veidi segaseks, et kartes liiga tugevat signaali amplituuti Bosch sensoril panin taki
samas liigutasin anduri lähemale, mis peaks ju amplituuti veel suurendama aga viga kadus ära.
Takisti jäi ka alles, peaks ju suht null punktis tagasi olema.
Tõesti liiga tugev müra ehk selgitaks seda.
Jah, mind sa juba sel teemal valgustasid.Raceboy kirjutas:Liiga suure amplituudiga signaal puuduva hamba kohal tähendab tavaliselt valesti tehtud puuduva hamba kohta. Järeldan, et see on jäetud sama sügavaks kui teised hambad, mis on vale. Õige profiil on maksimaalselt pool teiste hammaste sügavusest.
Oleneb varjest. Vask ja alumiinium varjestavad ainult elektrivälja eest, teras ka magnetvälja eest. Ehk siis täieliku varje annab ainult teraslint ümber juhtme. Aga kui müraallikas teada, siis lihtsam ehk segavad ja kaitstavad juhtmed eri teid pidi vedada. Kuna nii elektri- kui magnetväli nõrgenevad vastavalt kauguse ruudule, siis juba mõni cm vahet nõrgendab müra oluliselt.Astrona kirjutas:Mis on lihtsamad variandid pihusti müra kõrvaldamiseks? On see üldse normaalne, et varjestatud juhtmesse tuleb selline müra sisse, või on tõenäoliselt mul seal midagi valesti?
Lihtsaim oli mõõta massi ja varjestuse ühendust ja peale seda aju pistik lahti kraapida ning varjestus ühendada massi, nii nagu peab. Ma ei tea, miks ma enne polnud varjestuse massi mõõtnud. Nimesid ei nimeta, aga varjestus oli sihilikult lahti jäetud, kuigi isegi KMSi enda manual ütleb, et see läheb ajju sama klemmi alla, mis anduri masski.Astrona kirjutas:Mis on lihtsamad variandid pihusti müra kõrvaldamiseks? On see üldse normaalne, et varjestatud juhtmesse tuleb selline müra sisse, või on tõenäoliselt mul seal midagi valesti?
Varjestus on vasest.taxu kirjutas:...
Igaks juhuks ei proovi teistpidi, kuna leidsin just lehe, kus räägitakse vastupidist. Pealegi on see andur koguaeg seda pidi olnud ja süütemäpp ka selle järgi suht paigasMihkel kirjutas:Proovi siis VR-i otsad ringi tõsta.