...

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

Siim-R kirjutas:kas sellel on ka õlivoolavus?
Sa pole ju üldse kodutööd teinud, Kuidas saab sellist küsimust esitada kui ise tahad turbo projekti käsile võtta. Uuri seda "ala" näiteks 6 kuud enne kui miskit käsile võtad (nagu mina)

Jah on küll....
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Siim-R

Postitus Postitas Siim-R »

....
Viimati muutis Siim-R, 10.11.2010 10:55, muudetud 1 kord kokku.
nael

Postitus Postitas nael »

Siim-R kirjutas::o
no see oli küll väga muljet avaldav ;)
:
OK AGA millest ma siis alustan-küsisin juba alguses sellest!!!`????
oh sellele võin mina vastata :D

Raamatust "Maximum Boost" by Corky Bell
Siim-R

...
Viimati muutis Siim-R, 10.11.2010 10:56, muudetud 1 kord kokku.
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

mida te plämate siin? võta raamata kätte ja loe läbi! igat mõtetut asja ei ole kah tarvis siin kysida!

(panter@tusane hommikul)
Siim-R

...
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

Postitus Postitas Samvel »

tehke palun põhiasjad endale eelnevalt selgeks, et rahvas ei peaks mõtetut juttu lugema.
Kõigile isearetajatele ja algajatele kes väga tahavad aga s.... ei tea ja ei oska, kordame veelkord - lugege Maximum Boost !!! Ja siis lugege veelkord kuna 1. kord niikuinii s.... aru ei saa. Säästke palun meid oma absurdse jutu eest. Foorum kaotab selliselt oma mõtte.

Kui isiklikku raamatut ei taha / suuda osta, siis isegi selles suhtes teie elu väga lihtsaks tehtud: http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=99
www.esracing.ee // www.facebook.com/esracingestonia
Siim-R

....
henri

Postitus Postitas henri »

Siim-R kirjutas:No selge!
Kas sul on mingid probleemid et PEAD viimasena ütluse lõpetama.

Haige tegevus teil, ajab tõeliselt närvi. Hea oleks kui tagasi SR foorumisse koliks!!!
Siim-R

...
Kuuno

aitab kah juba :x
Kasutaja avatar
eclipse

Postitus Postitas eclipse »

kas vastab tõesti tõele, et kasutaja siim-r banniti foorumist? Kui nii siis äkki keegi ütleb mida see krdi foorum endast kujutab, kui ei viitsi keegi ka noori entusjaste õpetada, raaatut oskab igaüks lugeda, aga oskust õpetada pole igale lollile antud nagu näha. Kui nüüd loen ka läbi selle raamatu, võin ka siin lõõpama hakata, et tee seda ja tee teist ja ära üldse minu ajusi nussi? Sõber mul selle kasutajakonto omanik nimelt, kasutab teist korda elus foorumit, kuna paremadki teha, kui arvuti taga passida päevad läbi. Tegeleb nimelt ralliga ja need autod vabalthingatavad, ärge arvake, et mõni tühikargaja otsib respekti. See auto ka sõidab suveks turboga :!: Teie jutt ainult peletab asjahuvilised siit foorumist minema. Parandage kui midagi valesti ütlesin, aga hetkel seda ise ei tunnista!
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

Postitus Postitas Samvel »

asjalikud küsimused saavad ka asjalikud vastused. Selleks, et küsida midagi asjalikku peavad olema algteadmised. Kui pole algteadmisi, siis loetakse tarkasid raamatuid või loetakse kasvõi kogu foorum eelnevalt läbi. Lihtsustamiseks on olemas kasulik funktsioon nimega "otsi". Enamus, kui mitte kõik, esmavajalikud teadmised leiab foorumist üles. Kui pole selleks aega, siis pöördutakse mõnda tuuningufirmasse, kus tehakse vastavad tööd ära. Ilma vaeva nägemata ei kanta asju kandikul otse ette !

PS! ropendamine selles foorumis pole samuti teretulnud nähtus. Seega paluks viisakust.
www.esracing.ee // www.facebook.com/esracingestonia
Kasutaja avatar
Miki

Postitus Postitas Miki »

teil mõlemal on minu arust natuke õigus:) algteadmised võiks olla ja kui ei ole, siis siit foorumist leiab neid piisavalt suurel hulgal nii välja kirjutatult/tõlgitult.. kui siis ka vihjeid raamatule:)
aga kohati on tunne, et kui keegi midagi küsib ja tõesti ei ole millestki aru saanud ja ei oska, siis karjutakse kohe, et loe maximum boosti:) ja selline kaela kargamine tekitab sellise eemaletõukava emotsiooni paljudele uutele ma usun. Kuigi on muidugi tõesti inimesi kes ei saa ilusatest smailiga lõppevatest lausetest aru, kus seletatakse et loe vaikselt raamat läbi, uuri foorumit, pane soovid paika jne:)

alati on keegi kellele midagi ei meeldi ja ükski asi ei ole täiuslik.
Kuuno

nii see on, aga leian ikkagi et kui on võetud käisle projekt mida tahetakse 100% valmis teha siis tuleks tutvuda algmaterjaliga ntx kuidas turbo töötab jne...

mina leian, et enne igast alustamist kui ei ole ntx raamatud ja inglise keelega on jama võiks selle teema läbi lugeda
http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=345

see peaks juba väga palju aitama!

Kuskilt peab ju jooksma mingi piir mida võiks teada jne...

:)
Vasta