IAC oli kogu aeg avatud samas asendis.Stabiilse tühikäigu puhul on IAC avatud, mistõttu ongi rõhk kõrgem. Ei tea muidugi, kas üldse IAC'd hetkel kasutad.
Logimise hetkel võibolla polnud jah kõige parem seade, aga mul põhiküsimus pigem selles, kas ta peaks alla 800rpm seda piirkonda üldse kasutama.Peale selle on sul vist süüde-segu seadistamata 500-1700RPM < 40KPa. Selles piirkonnas võiks deceleration hakata taastuma tühikäiguks.
Ehk on kellelgi mõnda logifaili näidata, kus fikseeritud IAC korral niisugust pöörete langust ei esine.
Ma arvan, et kõrgemapoolsem rõhk tühikäigul tuleneb peamiselt väikse töömahu tõttu m50 mootori kohta (suhtelised kaod on suuremad). Lisaks veel alandatud surveaste.40Kpa tühikäik on üldiselt kõrgemapoolne, vähemalt neljapütistel mitte rüüpajatel, millel norm nukid ja ajastus, ning süüde segu tühikäigul paigas, peaks selle ikka 30KPa 800RPM juures peale saama (lihtsalt kõrgemaks tõstetud tühikäiguga muidugi veelgi suurem vaakum).
Kontrastiks, ma 316deg nukkidega tühikäiku alla 70KPa ei saanudki - suht võimatu speed-densitiga seadistada, ka peale nukkide keeramist jms. Samas 297deg andis ilusti ~33KPa/900rpm
Nukkade vahetusel 228->240 kah MAP tiba tõusis, kuigi nukkade puhul oleneb see rohkem ülekattest.