MÜÜDUD
Re: M: Fiat uno turbo i.e 1,3 74kw
Olgu 8000.- soovix kindlasti saada siis oleks müügiga rahul... alla selle ei...
Mainin siis veel et sees punane vaip maas ja punased turvavõõd.Elektrilised aknad, ees taga ketaspidurid.
Sellise ilma jaoks ideaalne auto nelikveolistega võidu kihutamiseks:)
Minumeelest niipalju kui mäletan, tuli see ise igast hangest ise välja
Eelpool teemas polnud ära märgitud tühimassi??
Minumeelest niipalju kui mäletan, tuli see ise igast hangest ise välja

Eelpool teemas polnud ära märgitud tühimassi??
Auto tühimass siis 980 kg
Kas tõesti 8000.- on palju küsitud?
Kui on siis mis hinnaga oleksite kohe nõus ära ostma?
Kui on siis mis hinnaga oleksite kohe nõus ära ostma?
Enda arvamus, 8000.- pole kindlasti palju küsitud selle auto eest, arvestades ülevaatust,kindlustust ja auto olekut.
Otseselt vajadus puudub sellele autole kuna liikurid olemas, küll aga võiks selle osta lihtsalt kihutamiseks, kuid siis peaks see olema 4wd.
Seega 4wd ta ei ole ja sellest ka minu otsus, et pole otstarbekas soetada endale sellist liikurit maksku või 4000.- .
Teil aga ei soovita seda alla 8000.- ikkagi müüa, sest kellel seda raha ei ole sõitku suvalise sierra rondiga mis juba tehasest väljudes otsustas aind laguneda, rääkimata ajast kui on möödunud 20a.
Väärtus on olemas aga turgu paraku foorumites ei ole. Soovitan auto 24 vms lahendust.
Otseselt vajadus puudub sellele autole kuna liikurid olemas, küll aga võiks selle osta lihtsalt kihutamiseks, kuid siis peaks see olema 4wd.
Seega 4wd ta ei ole ja sellest ka minu otsus, et pole otstarbekas soetada endale sellist liikurit maksku või 4000.- .
Teil aga ei soovita seda alla 8000.- ikkagi müüa, sest kellel seda raha ei ole sõitku suvalise sierra rondiga mis juba tehasest väljudes otsustas aind laguneda, rääkimata ajast kui on möödunud 20a.
Väärtus on olemas aga turgu paraku foorumites ei ole. Soovitan auto 24 vms lahendust.
Ako, ma just vaatasin, et mul parklas veel 1 koht vaba. Ära nüüd aita tal hinda kivisse raiuda 
Teoorias 4wd'ks ehitades oleks ta hind 20-30k kõrgem ja ma pole kindel kas ka siis 4wd'na teda lihtsam müüa oleks. Ikkagi vana fiat ja neil kel 30-40k sulli on taskust võtta enamasti vaatavad juba impreza liisingu poole jne...
Kui see < 1211cc ja näiteks 70kw oleks, siis poleks küsimustki, et sellisele Megasquirti ja suurema turbo abiga ~140kw arendada, ja Tartu Dragil ...2000cc klassis näiteks civicuid kiusata.
Võta seda OT'd kui UP'i.
Kas sel on LSD differ?
Palju käigukast maksab, kui selgub, et see 3. käik ikkagi ära kaob (jutujärgi tundub sünkro juba suht otsas)?

Teoorias 4wd'ks ehitades oleks ta hind 20-30k kõrgem ja ma pole kindel kas ka siis 4wd'na teda lihtsam müüa oleks. Ikkagi vana fiat ja neil kel 30-40k sulli on taskust võtta enamasti vaatavad juba impreza liisingu poole jne...

Kui see < 1211cc ja näiteks 70kw oleks, siis poleks küsimustki, et sellisele Megasquirti ja suurema turbo abiga ~140kw arendada, ja Tartu Dragil ...2000cc klassis näiteks civicuid kiusata.
Võta seda OT'd kui UP'i.
Kas sel on LSD differ?
Palju käigukast maksab, kui selgub, et see 3. käik ikkagi ära kaob (jutujärgi tundub sünkro juba suht otsas)?
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
LSD deffer ei ole ja ei oska vastata palju käigukast maksab ja kui rahulikult kolmas käik panna sisse siis ei te mingit häält...Ja ikkagi leitsin natuke roostet kundeuksepealt...
Võimalus siis osta kh 7000.- ilma teiste velgedetta.
Polegi rohkem huvilisi kes sooviks omale sellist masinat soetada w?
Ootan endiselt huvilisi.
ehk annad enda telefoni numbri mis töötab?kaido261 kirjutas:Ootan endiselt huvilisi.
Nii kuna tekkis väike probleem auto sädemega ja lihtsalt seisab siis ootan pakkumisi mis hinda keegi pakub ja kui hind normaalne võid järgi tulla.Autol endiselt olemas ülevaatus ja kindlustus.
Näiteks 200 eoroga oleks nõus müüma.
Võibga pakkuda vahetust millegi vastu.