K: G5 gti 2.0turbo automaat vs manuaal

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Kasutaja avatar
marco80

Postitus Postitas marco80 »

RFL kirjutas:
marco80 kirjutas:
ragz kirjutas: Sina siis ei sõitnud haapsalus ? oli ju punane GTI ja omanik Marco ? 14.9 oli ju ajaks... äkki siis keegi teine nimekaim samasuguse autoga :D
Sõitsin kuid see aeg õige küll ei olnud. Kuna ühel golf 3 oli aeg 15.07 ja temaga koos sõites, kaotas ta minule 3-4 auto pikkusga iga sõit! Seega ma ei usu seda aega ja see ka veel, et stocki aeg on 15.0s
kas 14,9 oli sul ET või koos reaktsiooniajaga? kui ET, siis täitsa normaalne ju ja kui koos reaktsiooniajaga, siis väga hea aeg
Ma ei tea millega see oli, kuna nad olid just kuidagi selle tööle saanud ja ei ole eriti hea aeg.
Kasutaja avatar
marco80

Postitus Postitas marco80 »

K24 kirjutas:
marco80 kirjutas:.....Sõitsin kuid see aeg õige küll ei olnud. Kuna ühel golf 3 oli aeg 15.07 ja temaga koos sõites, kaotas ta minule 3-4 auto pikkusga iga sõit! Seega ma ei usu seda aega ja see ka veel, et stocki aeg on 15.0s
See 0,17 sekki ajavahet on umbes 2 autopikkust nende kiiruste (~150km/h) juures. Nii et aeg tundub enam vähem ok võrreldes selle g3-ga. 245HP-ga võiks muidugi juba kiiremini selle maa läbida. Mis sul 60ft aeg oli? Ja ega raske kaal ja LSD puudumine just ka kaasa ei aita. Anderi chipitud G5 oli viimati Sauga OT´l sama kiire kui LSDga type-r, nii et ainult powerist ikka ei piisa kui seda maha ei saa. :-D Eks Ander teab paremini kommenteerida, ta sõitis mõlema autoga aga DSG kasti kiitis küll.
No selleks ma arvangi, et see aeg õige ei ole. Stock ju sõidab 15s :) Minu oma peaks ikka paremini suutma nüüd. Eks kui saan korraliku ajavõtuga aja teada, siis saab täpsemalt rääkida. Pole nagu mõtet huupi ennustada. Tahan viljandis ka kaasa sõita, eks pasitab mis aeg 200m peale tuleb. Ja eks mul vaja veel kohaltvõttu harjuatada!

Mina ka ei saa aDSG kohta ühtegi halba sõna öelda.

Loodan, et varsti tehakse ka DSG-le LSD blokk, manuaalil on juba olemas ;)
faca

OT: OT

Postitus Postitas faca »

K24 kirjutas: Ja ega raske kaal ja LSD puudumine just ka kaasa ei aita. Anderi chipitud G5 oli viimati Sauga OT´l sama kiire kui LSDga type-r, nii et ainult powerist ikka ei piisa kui seda maha ei saa. :-D Eks Ander teab paremini kommenteerida, ta sõitis mõlema autoga aga DSG kasti kiitis küll.
Ma arvan, et Ander sõidab lihtsalt väga hästi - ma ei saanud neile kahele kuskile lähedalegi, ometigi nagu poweri poolest võiks olla samas klassis - isegi 330D'le jäin alla - pikal rajal uue autoga on vaja kas kogemust või megatalenti (minu puhul kogemust :lol: ). Aga sirgelt sõitmine on muidugi täiesti omaette ooper.
Kasutaja avatar
K24

Re: OT: OT

Postitus Postitas K24 »

Ander sõidab hästi nagunii. ST peaks liikuma jah, eks sul tuleb veel harjutada järelikult, 2,5 sekki vaja maha lihvida. :-D Kas ST´l LSD on?
faca

Re: OT: OT

Postitus Postitas faca »

K24 kirjutas:Kas ST´l LSD on?
Mida pole seda pole
:( - käigukasti (Volvo) jaoks tegelikult juba on ja mõte liigub sinna poole, aga vaatab kuidas nende rahade jms. saab - ma mõtlen kas enne chippida või kõigepealt panna olemasolev jõud maha.
Tegelikult arvas Jaanus, et esirataste asend on kah liiga tänava ja veel mingeid asju, et natuke "putitades" peaks ka STst rajalooma saama.
Vasta