taxu kirjutas:Pronkshülss on kepsu silmas kuumpressistuga. Need kuumutusjäljed võivad lihtsalt nende paigaldamisest jäänud olla.
Pigem mitte, vähemalt ma ei näe tehnoloogiliselt mingit vajadust kepsu silma kuumutada, et sinna pronkspuks sisse pressida. Tavaliselt pressitakse toorikpuks külmalt sisse ja siis hõõritsetakse auk täpseks.
NB 400 kraadi termikat on täpselt nii palju, et kui see oleks näit. laagriliud, siis oleks ta kõlbmatu. Kepsu puhul pole tõenäoliselt probleemi, kuna teras no hoopis teistsuguse koostise ja termotöötlusega.
võibolla aitab tähelepanek, et 1. on kõige ilusam ja suht sujuvalt 6. on kõige sinisem.
Meenus kui kunagi ammu-ammu lasin suva hõbedase aerosooliga väljalaske kollektori üle - peale esimest sõitu oli kollektor täiesti vikerkaar - täitsa gei
Vastan.
Sel juhul kui keps on karastatud, võib ta muutuda natuke nõrgemaks.
220 kuni330 kraadi on terase noolutus temperatuur.Karastamata kepsuga ei juhtu midagi.
aga kas kõik kepsud ei peaks olema noolutatud?
just, et vältida rabedalt purunemist?
ses mõttes, et sepistatud kepsud peaks kindlasti olema noolutatud, et vähendada pärast sepistamist sisepingeid ju? või tean ma asjast valesti?
see lihtsalt küsimus tarkuritele.
Tere.
Olen uurinud kepsude tootmise tehnoloogiat,kuid ei ole siiamaani midagi teada saanud.üldiselt on saaledega mootori kepsud pehmed .Olen mõõtnud kõvaduse mõõtjaga igasuguseid(HRC)saanud tulemuseks 35 mis ei ole midagi.Ise arvan et loomulikult on kepsud termiliselt töödeldud kuid mida konkreetselt ei tea.Selge on see et ei ole kõvad.järeldus siit sinine pea ei ole probleem.millal on need siniseks läinud ka ei tea.Kuidas mõjus 300kraadi pronksile tuleks uurida mootori tegijate käest;Ligur.Pööbel ,ja teisi tugevaid tegijaid .
Minul on samamoodi silm sinine, kuid alumine saalepoolne kepsusilm. Mõõtmed on paigas ja saalet ringi pole sees visanud. Sealne saale on vist lihtsalt ise millegipärast kuivale jäänud korraks ja õrnalt punaka välja tõmmanud. Teised kõik olid ideaalse välimusega nagu tehasest tulnud. Mootoriks BMW 2.5 TDS.