Väga jama foorum

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

part1

Postitus Postitas part1 »

mart154 kirjutas:Aitähh, et sa osutasid ühte selle foorumi puudust minule...

See foorum on tõesti väga jama. Ma ei teagi, mis ma siin foorumis üldse teen. Mul vist pole sinuga sarnaselt oma ajaga midagi tarka peale hakata ja läbustan siis täiega. Lisaks unistan samamoodi, et mul oleks ükskord võimas auto, kui mu isa rikkaks saab.

Aga nagu sa ütlesid, see foorum nõnda jama...

Siis ma luban, ma ei tule enam kunagi siia tagasi!

Ära tule sina kah!
Ma ei unista võimsas autost, kogu mu eesmärk oli turbode kohta väheke uurida ja ehk omale turbodiisel ehitada, millel oleks nii 10-20kw rohkem jõudu, kogu lugu, jõud selleks et paremini tallinn-tartul mööda saaks, muidu kole uimane oli.
gaiar200

Postitus Postitas gaiar200 »

sa ju jamad endaga ise siin,ole parem vait ja kõik korras.
part1

gaiar200 kirjutas:sa ju jamad endaga ise siin,ole parem vait ja kõik korras.
oled ikka kindel vää?

Tähendab, tegelikult ma lootsin siit toredasti abi saada, aga vaata ajab ikka marru küll, kui sellised tolkamid sul vastas on, ei pea silmas sind hetkel, aga neid kes mind sõimasid, mu asjalikes teemades.

Asi on tegelt sedasi, et varsti saan nagunii uue bänni, siis rahu majas.
helista mulle mobiilile
Viimati muutis part1, 16.11.2008 22:59, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

part1 kirjutas:
juss kirjutas:Kas tohib küsida,et mida Te noormees olete tänaõhtul tarvitanud, et selline asjalik tekt?
mina vää? mitte midagi, ma tean mõtlesn ise ka, et selline mulje jääb., ma lõbusas tujus liht.
ma elan end välja siin, ja asja eest siis on kõiigil selge, et enam ei jama minuga:)
Kui tahad ennast välja elada ja teistele närvidele käia siis osta endale siguli ja tuuni seda natuke. Siis maantel võta mõnele autole sappa ja vaata kuidas naad hakkavad kiirust korjama ja kui 160+ kiirusel veel suund ka sisse lükata siis tekib tunne nagu oleks rinkal kipuvad teised katma!
part1

juss kirjutas:
part1 kirjutas:
juss kirjutas:Kas tohib küsida,et mida Te noormees olete tänaõhtul tarvitanud, et selline asjalik tekt?
mina vää? mitte midagi, ma tean mõtlesn ise ka, et selline mulje jääb., ma lõbusas tujus liht.
ma elan end välja siin, ja asja eest siis on kõiigil selge, et enam ei jama minuga:)
Kui tahad ennast välja elada ja teistele närvidele käia siis osta endale siguli ja tuuni seda natuke. Siis maantel võta mõnele autole sappa ja vaata kuidas naad hakkavad kiirust korjama ja kui 160+ kiirusel veel suund ka sisse lükata siis tekib tunne nagu oleks rinkal kipuvad teised katma!
idee on hea, aga ma ei taha surma saada veel :lol:
lihtsam ja ohutum on minna kohalikku putkasse burksi sööma ning siin läbustada ja mossemeestele lollakaid kirju saata, zigulimeestele ei saada.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

part1 kirjutas:
juss kirjutas:
part1 kirjutas: mina vää? mitte midagi, ma tean mõtlesn ise ka, et selline mulje jääb., ma lõbusas tujus liht.
idee on hea, aga ma ei taha surma saada veel :lol:
lihtsam ja ohutum on minna kohalikku putkasse burksi sööma.
Siis aled vales foorumis kui elu armas, sest iga Kw võib lühendada Sinu eluiga tunduvalt.
Aga hea ajaviide see siin, et õhtut sisustada!
part1

kw peab mõistusega kasutama, ega ma nii hullu võimast ei taha kah, nagu ütlesin tahtsin liht, et saaks mööda tallinn-tartul ja natuke vahele süstida kuskile, muidu ikka natsa uimane see värk oli sel masinal.
aga tegelt mul küsimus modedele,et millal ma bänni saan kuulge, ma juba nii ootan seda?
part1

ee votsaap daak
Viimati muutis part1, 16.11.2008 23:05, muudetud 1 kord kokku.
cthen

Postitus Postitas cthen »

Jääb küll selline mulje, et väike laps nutab kuna talle kommi ei antud. :lol: :lol:

Kui ise hakkama ei saa, osta võimsam masin!
Viimati muutis cthen, 16.11.2008 23:06, muudetud 1 kord kokku.
part1

cthen kirjutas:Jääb küll selline mulje, et väike laps nutab kuna talle kommi ei antud. :lol: :lol:
noh võib ju jääda, aga ma pigem elan end välja, minuga käituti halvasti, ma käitun vastu ja mul jumala suva, mis must arvate.
cthen

Postitus Postitas cthen »

part1 kirjutas:
cthen kirjutas:Jääb küll selline mulje, et väike laps nutab kuna talle kommi ei antud. :lol: :lol:
noh võib ju jääda, aga ma pigem elan end välja, minuga käituti halvasti, ma käitun vastu ja mul jumala suva, mis must arvate.
Ja mis sa arvad, et teed kellegile paha selle teemaga siin? :-D
part1

aga kuulge, kas siin volgamehi on neile saadaks ka heameelega lollakaid kirju ja sapparimeestele.
part1

cthen kirjutas:
part1 kirjutas:
Ja mis sa arvad, et teed kellegile paha selle teemaga siin? :-D
No välja elan ikka end vähemalt.
tegelikult mind huvitaks see ka, kuidas ajusid treitakse? Mõni sõimaja, mitte mina kohe väga vajaks neid treitud ajusid. :lol:
sina ka ei vaja.
Viimati muutis part1, 16.11.2008 23:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
CreAtive1

Postitus Postitas CreAtive1 »

No tule taevas appi !!! Selline sile-ajulisus ajab ju lausa ahastuse peale.
Kui vähegi viitsimist siis selle mölisemise asemel võiks paar tundi lugeda seda foorumit!!
Mina kes ma alguses teadsin et turbo on ümar ja tiivikutega, pani ometi mitte ühtegi posti siia foorumisse tegematta oma autole turbo peale, küll väga algelise kuid siiski töötava ja siia maani pole midagi õhku lennanud vaid pigem on tahtmine täiendada.
Nii et ei ole ju vaja kõike uuesti küsida mis ennem on juba 10X 3D,s , puust ja punaseks ette tehtud. :help
valdz
Kontakt:

Postitus Postitas valdz »

To Part1:

Pilt
Viimati muutis valdz, 16.11.2008 23:09, muudetud 1 kord kokku.
[url=http://www.kopikasracing.ee/]Kopikas Racing[/url]
Suletud