T25 & T28 - üks pisem kui teine. nüüdseks T28 minevik
kollektor
kollektor jälle
downpipe
kellele ilu tähtis saaks nokkida küllaga. mind ilu ei koti, oluline on see, et kollektoriga paranes spool-up kõvasti ja downpipe oleks jäme. Jätsin cooleri torusiku tegemise ka pooleli praeguseks. Uus turbo tähendab uut hot-pipe worki.
Siim kirjutas:Selline küsimus, et kas on mingit vahet kuhu ma restrictori panen ennem peale voolu? Otse turbo külge või vahetult peale plokist väljuvat õli kanalit
Mina mõtleks nii, et kui ta on ploki küljes, siis pihustab ta selle väikse koguse voolikusse, ja üritab sealt edasi voolata kuni voolik täis ja siis "tilgub" turbosse. Ja kurvis tilgub üldse võllist mööda otse ära voolu . Aga kui ta otse turbo peal, siis pihustab nagu kohe võlli peale ja voolik on koguaeg nagu õli täis. Ühesõnaga turbokülge soovitaks panna. Olen näind, et pannakse ka 90deg põlv restrictori otsa, et voolikule seda piget 180deg alla pööramel ei jääks vms. Ühel mu vanal pildi on näha, kuidas voolik ise tahaks olla - paremal ülanurgas:
Astrona kirjutas:
Mina mõtleks nii, et kui ta on ploki küljes, siis pihustab ta selle väikse koguse voolikusse, ja üritab sealt edasi voolata kuni voolik täis ja siis "tilgub" turbosse. Ja kurvis tilgub üldse võllist mööda otse ära voolu . Aga kui ta otse turbo peal, siis pihustab nagu kohe võlli peale ja voolik on koguaeg nagu õli täis.
Nii rumalat juttu pole tükk aiga kuulda olnud Õli ei saa kuidagi turbo võllist mööda minna, siis läheks risti asetusega turbomootoritel kiirendades ja pidurdades kah õli võllist mööda või?
Siim, ei tohiks mingit vahet olla, samas kui võimalik, siis pane ploki poolsesse otsa.