Vale trahv kiiruse ületamise eest, kuhu pöörduda?

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

HP

Postitus Postitas HP »

aibast kirjutas:samas kiiruspiirang kehtib ju märgini :P Teinekord kiirenda pärast märki :P Maksa oma trahv ära ja asi korras, sest niigi väärid seda.
Trahvil ja trahvil on vahe. Mendid rikkuvad oma seadusi ja ei saa karistada. Endale ei tohi pähe lasta istuda. :x
faca

ei usu hundi juttu

Postitus Postitas faca »

HP kirjutas:
aibast kirjutas:samas kiiruspiirang kehtib ju märgini :P Teinekord kiirenda pärast märki :P Maksa oma trahv ära ja asi korras, sest niigi väärid seda.
Trahvil ja trahvil on vahe. Mendid rikkuvad oma seadusi ja ei saa karistada. Endale ei tohi pähe lasta istuda. :x
Pigem tundub küll taaskord miski suvalise laimuvärgina - miks muidu seda kohta nii kiivalt varjatakse?
Kuldar

Postitus Postitas Kuldar »

Pff. koht pole mingi pseudo ja kedagi laimata mul ka ei ole vaja.
Saadan viisaka vastulause ja kahetsuse ja loodan parimat.
Ja olen nõus meelsasti maksma trahvi +19 eest. aga perset ei tahaks lasta lohku tõmmata.
Koht on jõelähtme vallas loo asulast peterburi tee poole mööda Loo teed välja sõitmisel pärast Vibeliku risti.
Osadel on ikka hullud parakad: et mingi lambi vend tuleb lihtsalt pulli pärast mingi ühe liiklusmärgi valest märkamise kohta politseid laimama?
Ma isegi ei laima neid, inimesel ikka juhtub. aga suuremat trahvi ja hullemat rikkumist registrisse ikka ei taha. seega loodan asja õiglaselt lahendada. :lol:

aa ja PS kui ma kedagi laimata tahaks siis ma tooks välja terve hulga nende ebapädevaid ja ebaviisakaid ning kohatuid kommentaare ja küsimusi. Mulle pole aga seda vaja. ja nende meeste töö on ka raske. ja sellel NV'l oli palju raskeid avariisid, mõistan nende kibestumust.
cartman

Postitus Postitas cartman »

kuidas asi arenenud on?
Kuldar

Saatsin vastulause, kus oli minu etteheide vea kohta protokollis, ja tõestus enda väitele. Kirjutasin ka oma kahetsuse toime pandud rikkumise kohta.
Praeguse seisuga ootan otsust. saan kätte 12. november ehk järgmisel esmaspäeval. loodan parimat, ja kui meeles on, kirjutan siia ka lõpplahenduse
Ar21

Postitus Postitas Ar21 »

See ju suht lihtsalt tõestatv, milla see liikluskorralduse muudatus seal tehti, juhul, kui tehti ja mis märk seal, mis ajal üleval oli.
Eriti, kui ka praegu on märk, mis käseb/lubab 50-ga sõita.
Kuldar

Niisiis, nagu juba öeldud, saatsin menetlejale lubatud aja jooksul oma vastulause, koos piltidega sündmuskohalt ja seletusega.
Minu suureks üllatuseks, tuli otsus õige rikkumise kohta. mis on väga positiivne, arvestades, et +19 JA +29 on karistusseadustikus eraldi lõikes.
(lõige 1 kuni +20 km/h ja lõige 2 vist + 20-40 km/vms)
Sain siis lõike üks maksimummäära 600 krooni, mida loen õiglaseks.
ja olin üllatunud, et ilma suurema kisa-kärata nad arvesse võtsid vastulause.
maksin heal meelel oma ausa 600 ära. :-D
nii et võib siin oletada, et see kiri säästis mulle oma tuhatkond (kui mitte enam) krooni.
Vasta