Kaan on maas.
*Kaan korras, kõver pole ja pragusi ka ei ole.
*kaanetihend korras
*Kolvid loksuvad (2 ja 3 kolb)
*Kolvidel peal sellised jälied, et keegi klapid pähe lasknud. Mart, sina vist?
Mihkel kirjutas:Kas kaas käis sul pingis ka et 100% saad väita, et sirge on?
Rõngad korras?
Rõngaste olukorda veel ei tea, plokk alles aiste vahel.
Üldjuhul kui kolvid lopendavad plokis on rõngad ära 9-l juhul kümnest.
Kaane sirgust reedel õhtul ja pärnus mõõta?
Tegelikult on kõige kiirem ja lihtsam teha seda nii:
Surveid ei olnudki kahes keskmises silindris ja mõlemad keskmised kolvid loksuvad palju. Selgelt aru saadava, et midagi on valesti nendega. Väike liikumine on esimeses ja neljandas silindris, mis oli täiesti normaalne.
Sellele autole on viimane aeg teha korralik väljalaske kolle ja paigaldada mingi soliidsem föön - see original kolle tekitabki keskmistes silindrites (eriti kolmandas) rämedat ülekuumenemist ning kõikke sinna juurdekuuluvat
Kolle puhul soovitan vaadata Kuuno ja Marko autode poole http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.ph ... c&start=60
Robo kirjutas:Sellele autole on viimane aeg teha korralik väljalaske kolle ja paigaldada mingi soliidsem föön - see original kolle tekitabki keskmistes silindrites (eriti kolmandas) rämedat ülekuumenemist ning kõikke sinna juurdekuuluvat
Kolle puhul soovitan vaadata Kuuno ja Marko autode poole http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.ph ... c&start=60
See aasta ei vaheta ma kindlasti neid välja, vb kunagi hiljem
kle
ma annan sulle 500 eegu eest vabalhingava 16v kolde patriotismi mõttes ära. Selle saed enne ühendumiskohta ära ja paned flantsi ja WG külge.
See peaks asjale juurde andma küll.
GSI kirjutas:kle
ma annan sulle 500 eegu eest vabalhingava 16v kolde patriotismi mõttes ära. Selle saed enne ühendumiskohta ära ja paned flantsi ja WG külge.
See peaks asjale juurde andma küll.
Patriotistid võiks seda nagu teada jahh - Aga Mardil on ka muidu selline C20XE väljalaske kolle samasuguseks eesmärgiks täitsa olemas nii,et küsi talt ja ma usun,et ta mingit kirvest selga ei löö Fööni pead muidugi ikkagi leidma
Terv.................Deiv
Robo kirjutas:Patriotistid võiks seda nagu teada jahh - Aga Mardil on ka muidu selline C20XE väljalaske kolle samasuguseks eesmärgiks täitsa olemas nii,et küsi talt ja ma usun,et ta mingit kirvest selga ei löö Fööni pead muidugi ikkagi leidma
Terv.................Deiv