kas kellelgi on infi mis rõhkude piirkonnas võix töötada crx MAP. et olex nagu idee millaskil turbo peale tõsta a siis olex vict arvatavasti uut MAP-i ka vaja? või on mu jutt vale... kui keegi oskab midagi tarka öelda siis võix seda teha.
kas siis crx-il on map sensor - see on ju manifold absolute pressure. Miks peaks selline sensor olema vabalthingaval millel pole kunagi sisselaskes rõhku
hmmm rõhku pole, rõhk on alati ju olemas aga milline. kas hõrendus või surve. CRX-il on MAP. a selles nagu kysimus ongi mul, et praegu on vabalthingav ja MAP töötab kui on hõrendus a mis siis kui turbo rõhk peale lasta. loogiliselt ei tohix see vidin enam norm signaali välja anda
vabalthingavatel on samuti MAP mootori koormuse tundmiseks, kuid N/A-autodel on MAPid tavaliselt 1Barised. Ja MAP tähendab manifold absolute pressure ->boosti ta ei tunne!
minu autol oli kah map peal ja on väidetud et se kindel variant tunneb ülerõhku aga ei pead anna!
Turbo jaoks müüakse 2-3 bar map'id aga ilmselt on vaja siis aju ümber progeda sest ta ei oska eriti midagi teha kui hakkab mapist kõrgemat signaali saama.