digi rõhunäit?
digi rõhunäit?
on mul mõte kasutada ära väikene tühi ekraaniosa spidoplokis, et näitaks turborõhku,kuid ei leia ma kuskilt ühtegi digitaalset rõhuandurit.oskab keegi öelda kuskohast võiks sellist asja leida.äkki on keegi midagi taolist juba teinud?
Re: digi rõhunäit?
VDO ōlirōhu kelladel on näiteks andur mida saaks kasutada kui elektroonikat tonkad ja suudad skeemi vahele teha. Vajan lähiajal isegi sellist andurit. Ebays peaks leiduma. Tehasest näiteks porsche 944ljal peal.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Vihjeks võiks ilmselt olla alustuseks MAP sensor, neid on siingi foorumis minu teada müüdud ja leiab neid ebayst ja pea iga turboauto ajust. Lisaks siis mingi tsipiga display mis oskab voltidest barid arvutada, selle viimase osas ei oska aidata, aga ehk on edasi otsimine veidi lihtsam.
Mõningatel turboaudidel on selline näit täiesti olemas spidoblokis, aga audi aju pelgalt boosti näitamiseks kasutada oleks vist veidi overkill :D
Mõningatel turboaudidel on selline näit täiesti olemas spidoblokis, aga audi aju pelgalt boosti näitamiseks kasutada oleks vist veidi overkill :D
quattro was here
Üks odav lahendus võiks olla digitaalse rehvirõhu manomeetri kasutamine. Kas nendel pidevat mõõtmise funktsiooni peal on? Vaakumit vist ka ei näe.
see on digi kell seega eraldi rõhuandur kaasas...
sealt saaks anduri, kellaga ma ei tea mida peale hakkad...
samas üldse ei imestaks kui sellel sama andur mis õlirõhu omadel...
neid andurid vedeleb raudselt kellelgi üle...
kui aga numbritega displeid tahad, siis seda elektroonika värki ma ei oska...
sealt saaks anduri, kellaga ma ei tea mida peale hakkad...
samas üldse ei imestaks kui sellel sama andur mis õlirõhu omadel...
neid andurid vedeleb raudselt kellelgi üle...
kui aga numbritega displeid tahad, siis seda elektroonika värki ma ei oska...
"fast , cheap and reliable...you can only pick two" 

jõudsin selleni et autol on map andur olemas peal.nüüd tuleb vaadata mingi hetk mis signaali sealt saab ja kui lihtne seda näiteks mõne testri ekraanile mingeid normaalseid numbreid näitama panna on.
kui kellelegi korda läheb siis autoks on masuudikas e34 bemm.
kui kellelegi korda läheb siis autoks on masuudikas e34 bemm.
Teadmiseks: seal on 250 kPa 12 volti andur.
terv
erich
terv
erich
128 KW ja 415 NM @ Dynomax
171 km/h @Saabspeed2009
ET 17,13@130km/h by G-Tech
171 km/h @Saabspeed2009
ET 17,13@130km/h by G-Tech