Wisefab esisild tänavale?

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Allan L

Re: Wisefab esisild tänavale?

Postitus Postitas Allan L »

Endal e34 al WF sild ees ja pole siiamaani ühtegi kolinat kuulnud sillast.Kuna mul drifti pill oli se aasta kõige ökom liikur mis mul olnud on, siis kasutasin autot suvisel ajal päris palju ka tööl käimiseks,samuti sai võistlustele omal jalal kohale mindud (va tartu üritused) ja pole ühtegi halba sõna öelda auto käitumisele teel.Ees camberit natuke alla 4 kraadi ja maantee peal sõit on ka vägagi ok,ja ühtegi juppi pole ka veel läbi läinud sillas. 8)
e34 540t e30 325i
Kasutaja avatar
rosco

Postitus Postitas rosco »

Jäikuse teeb vedrustus: Amordi, vedru combo. Erinevus uniballil, powerflexil võrreldes tavalise kummipuksiga on see, et vedrustus on konkreetsem lihtsalt. Ei paindu läbi.
Kasutaja avatar
Audison

Postitus Postitas Audison »

Allan L kirjutas:Endal e34 al WF sild ees ja pole siiamaani ühtegi kolinat kuulnud sillast.Kuna mul drifti pill oli se aasta kõige ökom liikur mis mul olnud on, siis kasutasin autot suvisel ajal päris palju ka tööl käimiseks,samuti sai võistlustele omal jalal kohale mindud (va tartu üritused) ja pole ühtegi halba sõna öelda auto käitumisele teel.Ees camberit natuke alla 4 kraadi ja maantee peal sõit on ka vägagi ok,ja ühtegi juppi pole ka veel läbi läinud sillas. 8)
Meeldiv näha ka positiivset tagasisidet.. tunduski kuidagi liiga negatiivne kõik 8)
More skids....
Motary1

Postitus Postitas Motary1 »

Pole väga mõtet ju teiste arvamusi arvesse võtta, pigem kogemusi nagu Allanil. ;)
Kasutaja avatar
Audison

Motary1 kirjutas:Pole väga mõtet ju teiste arvamusi arvesse võtta, pigem kogemusi nagu Allanil. ;)
Tõsi, siiski vahepeal neid vaidluseid lugeda...teeb kohe päeva paremaks :badgrin:
More skids....
Kasutaja avatar
Audison

Kellel sama küsimus nagu minul oli, siis omast kogemusest nüüdseks:
Jah WF'ga kannatab ka tänaval sõita täitsa edukalt.
+ kui ikka on VAJA ka rajaväliselt seda külge ette ajada, siis wf'ga ikka saab seda ülemõistuse hästi tehtud
More skids....
Vasta