M: sr20de (t) mootor
M: sr20de (t) mootor
Müüa siis täiskomplektne nissani sr20de mootor, kuid lihtsa modifikatsiooniga saab sellest sr20det seega mootor läheb enampakkumisele, täiskomplektne ilma käigukastita
oli esiveolise all, kõik asjad istuvad det`i pealt peale kolbide aga kellel on suurem huvi asja kohta saab kasutada alati googlet
pakkumised ps
näha ja katsuda saab tartus
Tuld
oli esiveolise all, kõik asjad istuvad det`i pealt peale kolbide aga kellel on suurem huvi asja kohta saab kasutada alati googlet
pakkumised ps
näha ja katsuda saab tartus
Tuld
Viimati muutis hempd, 23.01.2013 17:13, muudetud 1 kord kokku.
Re: M: sr20de (t) mootor
Kas silindrid on suuremaks puuritud, et turboka kolvid ei sobi? Mina ostsin ca 8 kuud tagasi selle mootori 170€ eest.
Päris palju "jama" on vaja läbi teha, et see mootor turboga kestma jääks. Õlikanalid on ntx erinevad ja õlipihusteid ei ole jne jne jne.
Võta kui UPi ja kui hind nata parem oleks siis vast tahtjaid ka sellele mootorile.
Newborn
Päris palju "jama" on vaja läbi teha, et see mootor turboga kestma jääks. Õlikanalid on ntx erinevad ja õlipihusteid ei ole jne jne jne.
Võta kui UPi ja kui hind nata parem oleks siis vast tahtjaid ka sellele mootorile.
Newborn
olgu olen ise ka nyyd natukene targem, ma kirjutasin teemasse seda infot mis google jagas aga seljuhul saab hinda r22kida sobivaks!
-
Mitu kw-d mootoril, high port/low port?
kas mootor on kap remonditud ja redtop 110kw et hind niikrõbe on? tavalisi 85kw sr20de mootoreid raab romulatestki 100-200 euriga.
Ma ei saa aru, milleks on vaja siin solkida? Too palun välja üks romula kuulutus kus, sa selle mootori saad 100 euroga. Ebays on hinnad 500$ ringis. Omanik ise määrab oma kauba hinna, kui sul on konkreetne huvi, siis PSi mitte ära mängi idikat siin. Ma ei saa aru, mis komme see on nii teiste teemades tühja jaurata. Kui hind ei meeldi, siis ära osta.telerex kirjutas:kas mootor on kap remonditud ja redtop 110kw et hind niikrõbe on? tavalisi 85kw sr20de mootoreid raab romulatestki 100-200 euriga.
+1 omaniku hinnapoliitika on tema enda teha, kui tahad küsi lisainfot mis mootoril tehtud või mis vajaks tegemist mitte ära ürita head mootorit selverist võiku hinnaga saadabadnews kirjutas:Ma ei saa aru, milleks on vaja siin solkida? Too palun välja üks romula kuulutus kus, sa selle mootori saad 100 euroga. Ebays on hinnad 500$ ringis. Omanik ise määrab oma kauba hinna, kui sul on konkreetne huvi, siis PSi mitte ära mängi idikat siin. Ma ei saa aru, mis komme see on nii teiste teemades tühja jaurata. Kui hind ei meeldi, siis ära osta.telerex kirjutas:kas mootor on kap remonditud ja redtop 110kw et hind niikrõbe on? tavalisi 85kw sr20de mootoreid raab romulatestki 100-200 euriga.
õigus ta on, et hinna määran mina aga jah küsimused mulle palun erasõnumisse