vajaks abi
vajaks abi
Autoks on mul nissan 300zx aga probleem on see ,et vahetasin ära kogu sidurisüsteemi aga sidur ikka libiseb...
milles võiks nagu probleem olla ?
milles võiks nagu probleem olla ?
Re: vajaks abi
jätsid hooratta treimata ja siduri sissesõitmata.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
et korv sai ka uus jah? kui korv peale sai, kas vaatasid kuidas labad olid? kas olid enam-vahem korviga tasapinnas?
aga äkki miskine takistus kuskil ja käpp jääb ikkagi korvile peale suruma?
aga äkki miskine takistus kuskil ja käpp jääb ikkagi korvile peale suruma?
kui sul on püss siis pauguta!
Tutikas sidur võib ka libiseda mõned kümned km
Servemet OÜ
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Vette siduri sissesõitmise kohta oli suht aint niipalju kirjas,et sõida normaalselt ja ära tee neid 5-6k rpm käiguvahetusi lihtsalt alguses tükk aega.
ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
siduri kettas õiget pidi paigaldatud ?
Kannatab seda ka valesti panna?
Oma bemmil vahetasin ca nädal tagasi,läbi nagu ei libise,haagib päris järsult ka aga haiseb ikka veel,mul jäi vana hooratas ja see sai vist natuke kuuma enne siduri l6ppemist,pind ei olnud ilus.
Oma bemmil vahetasin ca nädal tagasi,läbi nagu ei libise,haagib päris järsult ka aga haiseb ikka veel,mul jäi vana hooratas ja see sai vist natuke kuuma enne siduri l6ppemist,pind ei olnud ilus.
kui on erinevus poolte vahel siis on kindlasti ketta peale kirjutatud mootori pool/käigukasti pool.
Annab muidugi ka valepidi panna. Konkreetselt minu panni puhul juhtub see, et valepidi pannes ketta keskosa jääb toetama hooratta poltide peale. Originaaljõu ja rahuliku sõiduga ei saagi aru et midagi viga on kui katted piisavalt paksud. Isiklikult olen kahel korral kolmest näinud valepidi pandud ketast.
terv
erich
Annab muidugi ka valepidi panna. Konkreetselt minu panni puhul juhtub see, et valepidi pannes ketta keskosa jääb toetama hooratta poltide peale. Originaaljõu ja rahuliku sõiduga ei saagi aru et midagi viga on kui katted piisavalt paksud. Isiklikult olen kahel korral kolmest näinud valepidi pandud ketast.
terv
erich
128 KW ja 415 NM @ Dynomax
171 km/h @Saabspeed2009
ET 17,13@130km/h by G-Tech
171 km/h @Saabspeed2009
ET 17,13@130km/h by G-Tech