Kas tasub osta hiina intercoolerit või ei. Kuna vastuseid olen saanud iga suguseid kes ütleb et toimib kes ütleb et sama mis sirge toru. Avaldage siis arvamus. Mõte oli osta selline http://www.db-hp.ee/shopnew/?2439,inter ... t-2.5-2.5-" onclick="window.open(this.href);return false;
Sepp
Hiina intercooler
Re: Hiina intercooler
Sõdavad ka 500whp autod nendega ja pole probleemi. Toimetavad hästi.tnusepp kirjutas:Kas tasub osta hiina intercoolerit või ei. Kuna vastuseid olen saanud iga suguseid kes ütleb et toimib kes ütleb et sama mis sirge toru. Avaldage siis arvamus. Mõte oli osta selline http://www.db-hp.ee/shopnew/?2439,inter ... t-2.5-2.5-" onclick="window.open(this.href);return false;
Sepp
IvarR
Mootori juhtajude müük/paigaldus/seadistamine.
Võistlusautode ehitus.
Võistlusautode ehitus.
Mul sama cooler ees corradol ja no arvan,et tiptop.
-
Miks peaks kärg-cooler olema kehvem, kui sirge toru???
Alumiinium on alumiinium. Oleneb õhku läbilaskvate kanalite mõõtmetest ja kas kärg on kärjemoodi.
Ei leia, et "hiina" cooler peaks olema si*em kui mis iganes teine cooler. Kasvõi meil Eestis omategijate poolt valmistatud cooler. Ja vastupidi.
Kahtluse alla saaks panna siis, kui alumiinium läheb plastikuks üle. Kui head on need liitekohad.
Alumiinium on alumiinium. Oleneb õhku läbilaskvate kanalite mõõtmetest ja kas kärg on kärjemoodi.
Ei leia, et "hiina" cooler peaks olema si*em kui mis iganes teine cooler. Kasvõi meil Eestis omategijate poolt valmistatud cooler. Ja vastupidi.
Kahtluse alla saaks panna siis, kui alumiinium läheb plastikuks üle. Kui head on need liitekohad.
Tere,
Olen neid "hiina coolereid" vast kõige rohkem müünud ja müüdutest pole mitte ühtki pidanud ringi vahetama ega lappima. Võid julgelt võtta.
Hea hinnaga cooleri saad carshopist
Olavi
Olen neid "hiina coolereid" vast kõige rohkem müünud ja müüdutest pole mitte ühtki pidanud ringi vahetama ega lappima. Võid julgelt võtta.
Hea hinnaga cooleri saad carshopist

Olavi
(Varuosad & Tuuning) CARSHOP.EE - KÕIGE SOODSAMAD VARUOSAD !
telefon 6701222 www.carshop.ee 24H | päringud ja hinnasoovid info@carshop.ee
telefon 6701222 www.carshop.ee 24H | päringud ja hinnasoovid info@carshop.ee