Tere!
Müüa siis Meqasquirt II v3.0 programmeeritav aju. Autot, mille jaoks Megasquirti ostsin, ei hakka lähema aasta jooksul tegema, seega müün aju maha, selleks ajaks kui autot tegema hakkan on juba uuemad versioonid saadaval...
Komplekt on kokku jootmata. Alustasin kokkupanekut, kuni avastasin, et selleks vaja ka Megastimi.
Tegelikult nüüdseks ka Megastimi komplekt olemas, aga ka see vaja kokku joota, kui soovi võin ka selle müüa.
Varsti panen ka pildid.
Hind 225€
MÜÜDUD: Megasquirt II v3.0 225€
MÜÜDUD: Megasquirt II v3.0 225€
Viimati muutis Henry, 25.07.2013 16:06, muudetud 3 korda kokku.
Re: M: Megasquirt II v3.0 250€
megastimmi hind?
E30 335T, E30 327, Lexus LS460, Audi A6 C7 ja 2101 :)
Re: M: Megasquirt II v3.0 250€
Megastimmi niisama ei müüks, ainult kui aju müüdud. Kui aju müüdud ei saa, siis pean ju ise Megasquirti kokku panema. Pealegi, Stimi trükkplaati vaja augud veel puurida, mul pole praegu aega sellega tegeleda. Ma ei teinud seda müümiseks, ikka enda tarbeks ja annaks vajadusel aju ostjale el. juppide hinnaga kaasa.
Imestan, et nii suur puudus neist. Katsuge leida mõni elektroonikahuvilisest tuttav, nii lihtsa skeemi teeks ka makettplaadile valmis. Originaal Stimi trükkplaadi joonist ma ei suutnud leida, eks nad tahavad, et ikka poest ostaks, aga leidsin kellegi enda nägemuse sellest ja söövitasin trükkplaadi selle järgi. Jupid ka väga kallid ei ole, kalleimad potentsiomeetrid, kuskil 2€ tk, täpselt ei mäleta.
Selguse huvides rõhutaks veel, et Megasquirti komplekt on originaal, vist GlensGaragest pärit. Prose, trükkplaadi ja MAP sensori komplekti ostsin juba ammu, muud vajalikud pudinad tellisin komplektina kasutaja Kaak vist esimese grupiostuga. Alguses mõtlesin, et ostan peakomponendid ära ja ülejäänud jupid kohalikest elektroonikapoodidest, aga juppe otsima hakates leidsin, et nii pole üldse odav ja mugav.
Stimi trükkplaadi tegin ise ja jupid ostsin elektroonikapoest.
Pildid:

Siin ka pilt minu söövitatud Stimi trükkplaadist, tahm veel maha kraapimata.

Hind 225€
Imestan, et nii suur puudus neist. Katsuge leida mõni elektroonikahuvilisest tuttav, nii lihtsa skeemi teeks ka makettplaadile valmis. Originaal Stimi trükkplaadi joonist ma ei suutnud leida, eks nad tahavad, et ikka poest ostaks, aga leidsin kellegi enda nägemuse sellest ja söövitasin trükkplaadi selle järgi. Jupid ka väga kallid ei ole, kalleimad potentsiomeetrid, kuskil 2€ tk, täpselt ei mäleta.
Selguse huvides rõhutaks veel, et Megasquirti komplekt on originaal, vist GlensGaragest pärit. Prose, trükkplaadi ja MAP sensori komplekti ostsin juba ammu, muud vajalikud pudinad tellisin komplektina kasutaja Kaak vist esimese grupiostuga. Alguses mõtlesin, et ostan peakomponendid ära ja ülejäänud jupid kohalikest elektroonikapoodidest, aga juppe otsima hakates leidsin, et nii pole üldse odav ja mugav.
Stimi trükkplaadi tegin ise ja jupid ostsin elektroonikapoest.
Pildid:

Siin ka pilt minu söövitatud Stimi trükkplaadist, tahm veel maha kraapimata.

Hind 225€
Re: M: Megasquirt II v3.0 225€
Siiamaani huvi null ja täna kõik helistavad
Põhimõtteliselt on Tartust ostja olemas ja just homme saame kokku. Kui millegipärast ta loobuma peaks, siis uuendan teemat.

Põhimõtteliselt on Tartust ostja olemas ja just homme saame kokku. Kui millegipärast ta loobuma peaks, siis uuendan teemat.