c20xe ja turbo

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
citizen

c20xe ja turbo

Postitus Postitas citizen »

Nii, plaanis siis sellisele aparaadile hakata vaikselt turbot peale ehitama, ja seetõttu tekkis küsimus et kas selleks tasuks muretseda coscasti plokikaan või käib tavaline kah?
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

sõltub kui palju sa tahad kätte saada...250+ peaks veel originaal kestma kui ta korralik on
citizen

panter kirjutas:sõltub kui palju sa tahad kätte saada...250+ peaks veel originaal kestma kui ta korralik on
Aga muid eeliseid pole?Üks on 3k EEK võtta sellepärast pani mõtlema.
Kuuno

metallist tihendit peaks saama mitukorda kasutada, aga originaali kui lahti võtad viska minema minu arust!
citizen

panter kirjutas:metallist tihendit peaks saama mitukorda kasutada, aga originaali kui lahti võtad viska minema minu arust!

Misasja?Jutt käib plokikaanest mitte tihendist....või ei saa mina millegist aru :oops:
Kuuno

ok ma läksin oma jutuga mujale ja sry :) (üks rääkis aiast teine aia august..)

kaanega on nii, et se epab rohkemgi ilma probleemita! Ei näe erilisi muresid mis peaks tekkima ka seal 300+ jõu juures(esimene post rääkisin jub akaane tihendist :P )

mängu võivad tulla nukad, aga need on eraldi teema juba
citizen

Et siis pole erilist mõtet seda hankida....kui ma nyyd õieti aru sain.Ja sellega olen juba kursis et c20let nukkasi oleks vaja.
Marko

Postitus Postitas Marko »

coscast on parem valik kuna tavaline kardab meeletult kuuma... 3K eest on hea valik... kui ise ei osta saada mulle see pakkumine, et kes kus müüb. tavalise on vee kanalitega ka jamasi, nii et kui tegema hakkad siis tuleks mõlemad kaaned igaljuhul asjatundjate käest läbi saata ;) kuna kaanes on väga palju jõudu kinni...
räägi rohkem plaanidest?! mis autole ja mis eesmärgid jne.
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Marko

Postitus Postitas Marko »

täpsemalt juttu...

Jutt mis käib siis C20XE ja C20LET mootorite kohta ja täpsemalt siis selle kurikuulsa pehme ploki jutu kohta. Siis siis ilusti seletatud mis, kus ja kuidas.

Tekst on inglise keeles!

http://www.topbuzz.co.uk/info/porous_he ... _heads.htm
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Vasta