Vb natuke loll küsimus, aga kuna pole ise kunagi ühtegi lammutanud siis peab küsima, otsing ka abi ei andnud.
Nimelt siis probleem selline et turbo lekitab arvatavasti õli sisselaskese ja küsimus selles et mis seal läbi võib olla ?
Ise oletan et saab tihendite/simmerite vahetustega hakkama, aga ei ole asjatundija nii et ootan teie poolseid komentaare.
Turboks Garret, mudelit ei tea (mitte muutuva geomeetriaga).
Uut turbot ka väga osta ei taha.
Turbo remont
Turbo remont
WV Corrado 1.8 118kw - Midagi enamat kapotti all 
Turbo - Selleks et väiksed saaksid suurtest jagu !!

Re: Turbo remont
On kogemus, kus turbo õlituse äravool on jäänud takistuseks ning hakanud mujalt välja pressima. Kontrolli kõigepealt see üle.
Ei soovita ise lammutada.Sul ei ole sinna midagi panna,sest klassikalisi tihendeid seal ei ole peale ühe kummirõnga.Olen näinud piisavalt purukskeeratud võlli otsi,kuna ei teata kas on parem või vasakpoolne keere.Paljudel turbodel vähelevinud võllimuttri mõõt.Kindlasti ei tohi keerata näpitsatega.
Turbo remont ja treimine
tel.56565512
Turbo remont ja treimine
tel.56565512
Eks ma maha võtan ta kindlasti ja tsekkan aukudest sisse, ehk midagi näeb.
Kuid ise kindlasti lammutama ei hakka.
Kuid ise kindlasti lammutama ei hakka.

http://www.sr20-forum.com/forced-induct ... heavy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
See post lingiti kunagi DIY teema alla siinsamas turboclubi foorumis.
Ei ole miskit uut siin päikese all
Võta eeskuju, markerit, pintslit, pealehakkamist, remondikomplekt ebay'st ja bensiini, ning varsti on ka sinu turbo nagu uus.
Eitea, kas kodumaistes töökodades tehakse midagi teistmoodi ?
See post lingiti kunagi DIY teema alla siinsamas turboclubi foorumis.
Ei ole miskit uut siin päikese all

Võta eeskuju, markerit, pintslit, pealehakkamist, remondikomplekt ebay'st ja bensiini, ning varsti on ka sinu turbo nagu uus.
Eitea, kas kodumaistes töökodades tehakse midagi teistmoodi ?
Peale seda pikka lugemist ma kohe kindlasti ei hakka teda juppideks lammutama. Pigem annan mõne targema inimese kätte kes viitsib ja tahab sellist keerulist kompotti juppideks võtta.
Kõige suurem probleem selle remont komplekti juures on see et ma ei tea mudelit, seega väga raske õiget asja tellida.
Vaadates kohaliku turgu siis lihtsam ja kiirem viis on osta korralik ja kasutatud turbo.
Kõige suurem probleem selle remont komplekti juures on see et ma ei tea mudelit, seega väga raske õiget asja tellida.
Vaadates kohaliku turgu siis lihtsam ja kiirem viis on osta korralik ja kasutatud turbo.