Astrona kirjutas:
Võimalik, et VR variestus on
* 2 ostast ühendatud
* pole üldse ühendatud
* pole aju massi ühendatud
* aju mass kehvake (akust kaugel jne)
Aju sul restarti ei tee?
Mis puuduva hamba kohta sa lihvisid? Ideaalne ongi ju, et seal on mügarik, et ei tekiks seal nii kõrgeid impulsse,
*ei
*on küll ühendatud
*Se vist poleks võimalik kui sõidaks.....igatahes pole see nii
*2x 4ruutu kaablid joodetud otstega käigukastist ajuni (Aku ühendub kasti külge 30cm massikaabliga)
Restarti tee.
taxu kirjutas:
Toitepinge stabiilsust oled kontrollinud? Genekast tuleva peaks aju tarbeks enne korralikult ära siluma. On sel ajul ikka andurite ja väljundite jaoks toiteahelad sisemiselt lahus? Aga välisahelates? Kui sul oss on, pane toiteotstele ja tee mõned tõmbed. Jälgi mis toimub.
Olen....autol on ka uus aku ja proovisin eemaldada ka geneka rihma ja geneka juhtmed.
Teisest lausest ei saa hästi aru kuid aju toide tuleb eraldi süüte toitest (Varem oli see tõesti koos) Aju toitega sama juhtme otsas on vaid kahe relee lülituse vool
Tänud ka PSis abistajaile ja Kaagile ja Mihklile, kes kõiki neid asju välja pakkus.
Igatahes olen nüüd niipalju targemaks saanud:
hammaste lugemise logis on 2 pikka ühe asemel tingitud valest anduri polaarsusest (või siis on rising falling vaja vahetada)
Ja minu häda pöördes on selline, et ilmselt VRi kandur paindub läbi kuid nii tihedalt, et seda pole silmaga võimalik näha. Sest kui andur reguleerida 0,7-1mm kaugusele siis üle 4000 pöörde lastes hakkas anduri ja triggeri vahelt sädemeid pilduma kuigi seal lähedal uurides paistis, et seisab stabiilselt ja vahe on 1mm. Tükk aega vaatsin, et kust ned sädemed tulevad, et vahe on ju olemas aga inimsilma reageerimisaeg on ikka väga pikk võrreldes sellega mis seal toimus.
Ja kui tartus sain veel ülihästi jooksma siis pärnu raja kõrval sõitis juba natuke kehvemini ja kui mu ainus sõit tuli (Vihm rikkus ürituse) siis oli paukuminegi ja vahelejätminegi tagasi....ja tulemus kesised 14,8 @ 154km/h
Boosti oli muidu 2 bari ja lennuväljale sõites sattusin oma venna 13,9 sõitnud bemmile kõrvale ja nii teise, kolmana kui neljandaga võtab talle korralikult järgi ja on boosti all kiirem kuid see boosti ootamine on väga nõme.
Igatahes olin lõpuks nii vihane et laiali laskmisest sai juba eesmärk ja see sai ka saavutatud....sõitsin ilma jääta 2 bari boostiga 90kraadi sisselaske tempiga ja nüüd ühes pütis surve madal ja siutsub silindri ja kaane vahelt kuid närvi ajab see et ka niiviisi sõidab ta kiiremini kui sõidetud 14,8
Terve aasta korralik FAIL ja süüdi vaid ise.