Lisainfo ja registreerimine: SIIN
NB! Sel võistlusel osalemiseks ei pea omama sa ei registreerijalitsentsi ega sõitjalitsentsi. Piisab vaid rahvaspordi kaardist mille saab ka kohapealt osta.
NB! Lubatud on vaid tänavarehvid!
Meie Peasponsor:

Toyo enda leht ütleb nii:maario123 kirjutas:Väike küsimus nende tänavarehvide kohta..
Kui lubatud on vaid tänavarehvid siis see tähendab ,et ka näiteks toyo R888 on ka lubatud? Nagu ma aru olen saanud on see tänavalegaalne slikk ?
pole see kindlasti ohutu. Juba siis tundus mulle, et siinkohal piiri tõmmata pole eriti võimalik (õigemini pole võimalik seda nii kirja panna nagu mõeldi) sest DOT märgistuse alla saab ET street slikkegi rääkimata neist rinkasuunitlusega DOT toyodest.Eks peale 2. võistlust saab hakata vaikselt 2012 jaoks täpsemat prognoosi tegema. Aga 1. etapp oli ABC's kokku 6 eestlast + 8 lätlast, 2. etapile on reganud kõik 6 tublit eestlast, kes ka 1. etapil olid, ja ehk 3 päevaga tuleb ka ehk mõni lätlane ning loodetavasti mõni, kes 1.'el ei osalenud, nüüd tuleb ja osaleb ka 3. etapil, nii et 7 püsiosalejaga võib arvestada. PS+OL klassis oli I etapil kirjas (bhra.ee andmetel) 6 eestast + 3 lätlast. Hetkel 4 tublit eestlast uuesti reganud.Enne hooaja algust kirjutsin kirjutas:Vähemalt kahel etapil käisid A,B,C,PS,OL+SM klassides: 2010 - 13, 2009 - 23, 2008 - 34.
s.h. Streetman 2010 praktiliselt puudus, aga 2009 osalesid 3: Mati, Arne ja Eno. Sama jada jätkates langeks 6 klassi püsiosalejate arv 3'eleAga õnneks see loogika ei kehti.
ABC+PSOL võistlejate arvuks 2011 pakun 6-20.