Minu nädalavahetus oli eriti ränk ja vigaderohke.
Tahtsin auto kokku saada neljapäeva õhtuks, et oleks terve reede aega raadil seadistada aga nii ei läinud sest oli vaja ka teisi autosid ehitada mis raadil sõita tahtsid.
Enda käru sain raadile alles reede õhtuks...Lisadena oli tööle saadud siis:
*400ne MAP et näeks ka 2bari juures toimuvat sest see oli targetiks.
*Launchcontrol ja flatshift
+ all olid siis need 265 yokohamad
+ tagasillal olid tugevdused et stardis ei väristaks (ja need aitasid)
Sain teada, et MS1ga ei saa väga hästi launchi kasutada kuna boost ronib 1,6-1,8 barini kohapeal ja mootori pöörded tõusevad ühes sellega mitte, et jää pidama soovitud alasse. 3 korda juhtus ka nii, et lasin launchiga 1,6 barini mispeale aju hetkeks lukku läks ja mootor välja suri....VÄGA VÄGA halb oli kuulata kuidas seisva mootoriga turbo ~30 sekundit maha jookseb aga midagi teha kah polnud sest aju ei kontakteerunud paarkümmend sekundit ja masin ei käivitunud. Viimase korraga sain raadil ja prosest lahti sest see ei kontakteerunud enam ka tunni möödudes.
Kõik see jama taaskord ise põhjustatud kuid mis teha, nüüd targem ja enam nii ei tee. Nimelt olid sädevahed turboka kohta ülisuured kuna oli eesmärk nende vahedega vaid käima ära saada kuid ununes vahesid pärast väiksemaks muuta. Ja teine suur viga oli selles, et mul oli süütepool sama toite ja relee taga mis aju ise. Öö edenedes sai pimedas selgeks ka kolmas viga: Süütepoolis oli mõra, juhtmeotsad polnud puhtad ja öösel jooksis selle ümber korralik keravälk. Ilmselt on see mul juba iidamast-aadamast häireid põhjustanud sest sama pool ja juhtmed on mul kasutusel olnud selle auto algusest peale pmt. Ilmselt kõik see kokku moodustas miskid tagasilöögid ajju mis paaril esimesel korral endast küll märku andid kuid rumala minu tõttu lõpuks pidi saba andma.
Siinkohal tulid appi Kaak ja tema sõbrad. Toodi mulle MS2 laenuks (juhul kui maha põleb ostan ära) tegin kiiresti mõned vajalikud muudatused juhtmestikus ja käivitasime auto MS2ga ajal mil kuupäeva number oli vahetunud 23nda vastu. Kaak pani algseaded nullist paika ja läksin autotunega prooviringile. Kuna omal tulesid polnud ja kell oli mingi pool 1 öösel siis sõitis teine auto kõrval...sitt lugu oli aga see, et kui boost tuli siis olin hetkega teise auto tulede kaugusest väljas ja kottpimedas.
Auto kiirendas väga hästi kuigi seadet kui sellist veel polnud...Ja üha rohkem hakkas ta kiirendades paremale ära keerama ja tunne oli selline, et tagasild on all lahti ja keerab....Kuna öösel sillas viga ei leindud ja auto kiirendas nii nagu oma parimatel päevadel siis jätsin ta rahule ja läksin koju puhkama.....varahommikul olin raadil tagasi. Üsna pea sa selgeks, et sildadel pole midagi viga ja differ on puruks. Kisub boostides julmalt paremale sest veab vaid parem ratas.
Mootor maha 15 minutiga, kast maha 20 minutiga, kast laiali 10 minutiga. Differ pagassis sõitsin töö juurde.....mõttega, et kui teist ei leia siis keevitan kinni (satelliidid olid hammastest puhtad) Õnneks leidsin korras diffri mis sama ülekande ja sama pikkade pooltelgedega oli. Differ sisse, kast kokku, kast alla...kast lekib õli FAKKK kast maha, kast lahti kast kokku ja FAKK lekib, kast maha kast puhtaks, palju hermetsi, kast kokku ja kast lekib taas DEEEM sitta kah, kast peale, mootor peale, pampersid alla ja kiiresti kiiresti ajasõitu tegema, et saaks ühe ajagi sõita. Sain viimaste seas rajale ja kust kurat on boost

Kiiruga oli ühendus halvasti saanud ja sõitsin wg baasrõhuga (0,8) mitte mingit minekut polnud.... 36kw mootorile 0,8 bari ehk mingi 70kw? igatahes 16s sõiduga ellikasse loomulikult ei pääsenud ja võistlus oli minu jaoks läbi.
Vaatasin võistluse lõpuni, panin raja osaliselt kokku ja viha oli suur. Keerasin MBC põhja ja läksin lihtsalt paarutama sest läppari aku oli kah liiga tühi, et seadistada. boostisin 20-30 korda korralikult pähe andes läbi linna koju autoga mis tühi kui tühi konservikarp, millel tuled ja kojamehedki oleks tulnud kasuks kuid neid lihtsalt polnud. Peab ütlema, et päris fun oli märjal asfaldil kui teise või kolmandaga boostima hakkas 1,5 ja ilmselt 2 bari vahel.
Kõik lekkis ja tilkus ja ajas mind närvi kuid ajasin siiski garaazi, et näha kas sain sitast jagu või ei. Mõõtsin silindrite rõhud ja need oli 10-12 bari....vahe on sees kuid midagi ära vist kahjuks ei sulanud. Kuigi selle tripiga oli ic paak miski ~40kraadini tõusnud
Pärnuks autot korda EI TEE ei taha enam oma pasa pärast hävida. mootor ja kast tulevad maha ja peavad saama korralikult üle vaadatud, vaakumtorud tuleb asendada voolikutega, juhtmestik on nüüd ühe aju pealt teisele ratsitud ja seegi tuleks uus teha. Tegelikult on nii et kui teha juhtmestik 100% manuali järgi, kasutada korras süütesüsteeme ja õige vahega küünlaid siis EI SAA midagi juhtuda ja valesti olla kuid nende kõigi asjade vastu olen ma korduvalt eksinud ja nüüd ikka sellised vitsad saanud, et aitab.