mart154 kirjutas:Küsimus lihtne ja konkreetne, et ega sellest vist midagi head välja ei tule, kui trigger wheel panna harmonic balanceri külge?
Kas kellelgi on kogemusi, palju antud isendid läbi painduda suudavad?
Tegemist siis V6 buickiga
Oleneb. Tutkisin mõnda pilti ja sobrasin mälus ning tundub, et "kummirõngas" on väljapool, ehk siis kui vända poldi alla paned ei peaks ühtegi kraadi see liikuma.
Ehk ma ei näe mingit probleemi, samas ise seda ei teeks
Mina laseks teha uue reluctori damperi taha, mis oleks siis 36-1 nagu vaja ning loeksin seda originaal halli anduriga. Seal on vist 18 hambane ja 3 hambane, viimane neist erineva pikkusega hammastega.
No esimese kiire vaatluega tundus ilgelt mugav lasta treida istuga ratas, mis kuumalt otsa trukkida rihmaratta servale ja siis paari punktiga kinni punktida. Aga siis jääb jah, pehme osa külge.
Kuna lihtne vahend arvatavasti ei toimi, siis tuleb arvatavasti midagi poldi alla keskele leiutada.
Keeruliseks teeb asja see, et triger peab siis 3-mõõtmeline olema. Nimelt istub polt umbes 5cm sügaval "augus".
Või siis vända ja damperi vahele. Selle võimalikkus on veel selgitamisel.
No mu BBC'l liigub too 360 kraadi Originaalis muidugi süütemärgid sinna peale kirjutatud, aga kui see balancer üldse oma tööd teeb, siis poleks nagu mõtet sinna peale triggerit panna.
1 variant on muidugi see ratas üldse kinni punktida.