O:C20XE/LET vlkollektor

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
KakukeO

O:C20XE/LET vlkollektor

Postitus Postitas KakukeO »

Nagu teemapealkirigi mainib juba,siis kas c20xele tehtud turbo väljalaskekollektor või c20let tehase vlkollektor,pakkumised teha koos hinnaga teemasse või pm ;)

Tervitused
Kakukeo
stryk3r

Re: O:C20XE/LET vlkollektor

Postitus Postitas stryk3r »

KakukeO kirjutas:Nagu teemapealkirigi mainib juba,siis kas c20xele tehtud turbo väljalaskekollektor või c20let tehase vlkollektor,pakkumised teha koos hinnaga teemasse või pm ;)

Tervitused
Kakukeo
mul olemas X20XEV turbo kolle
Marko

Postitus Postitas Marko »

kui ma õigesti mäletan on väljalaskekollektor koos turboga, ehk teisisõnu korpusega üks tükk! kui teist kollektorit tahad siis vaja ka mingisugust teist turbot ;)
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
KakukeO

Marko kirjutas:kui ma õigesti mäletan on väljalaskekollektor koos turboga, ehk teisisõnu korpusega üks tükk! kui teist kollektorit tahad siis vaja ka mingisugust teist turbot ;)
Sellisel juhul tõesti vabandan ,kuna ei ole väga uurinud c20let mootorit ennast ,vaid siiski c20xe turbotamist,soov oleks siiski see ,et oleks võimalik sinna ise hiljem turbo sobitada ning selliseljuhul jääb c20let originaal vlkolle mängust välja,tänud igaljuhul mainimast seda fakti,edaspidi paluks pakkumisi ka natukene detailsema infoga kui "on turbo kollektor.
KakukeO

Nii teema on taas adekvaatne ehk pakkuge kas xe-le tehtud turbo vlkollektorit vöi let originaal vlkollektorit koos turboga :)
KakukeO

Körgendame teemat :P
Vasta