On keegi selle ise valmistanud?
Om keegi selles plast vannidega coolerit kasutanud?

Võiks ju olla võimalik kuumal suvepäeval alla 10 kraadiseid sisselaske tempe saavutada?
Arvan et rajaääres kraani avamine ja kaanest jää lisamine ei võta üle paari minuti. Õnneks on meie võistlustel nii, et kõik klassid 1. ring, siis kõik teine ring jne ja kahe sõidu vahe on piisavalt pikk, et pool võistlust raja ääres teistele kaasa elades veeta.Astrona kirjutas:palju sul muidu seni võistluse ajal aega üle jääb?Oleksid jõudnud veel jää/vee vahetamisega tegeleda?
No üldse oli palav see aasta. Täheldasin isegi seda, et kui hoian masina jahedana, jätan burnouti vahele, on tulemus parem, ja mitte vähe, kuna selliste tempide juures pole see asi paika seadistatud.jeff01 kirjutas:Arvan et rajaääres kraani avamine ja kaanest jää lisamine ei võta üle paari minuti. Õnneks on meie võistlustel nii, et kõik klassid 1. ring, siis kõik teine ring jne ja kahe sõidu vahe on piisavalt pikk, et pool võistlust raja ääres teistele kaasa elades veeta.Astrona kirjutas:palju sul muidu seni võistluse ajal aega üle jääb?Oleksid jõudnud veel jää/vee vahetamisega tegeleda?
Mul puudub sellega igasugune kokkupuude ja see, et peale ühte sõitu peab jää ära vahetama on mu jaoks tegelikult uudis kuid mitte suur kaotus.....jää ei maksa ju pmt midagi. Isegi vähem kui CO2ga cooleri jahutamine
Mõtlesin, et kui seal isegi vesi ja selles jääkuubikud sees on asjast rohkem kasu kui välisest coolerist
See veekogus võiks vähemalt kannatada 10sek burnouti ja 15sek sõitu + 2min tühikäiku. Tahad, et arvutan sulle vaja mineva vee koguse, et see enne lõppu sul keema ei läheksjeff01 kirjutas:Tegelikult oli mu mõte pista tavaline Õhk-õhk cooler kuhugi kasti mida saab jääga täita ja alt kraani abil tühjendada kasvõi peae igat sõitu.
Kui on vahejahutusega probleeme, siis samade kuludega suurem-võimsam mootor ehitada on pehmelt öeldes suhteliselt keeruline ülesanne ja tekitaks veelgi probleeme juurde.Maik kirjutas:Palju sellise suhteliselt tülika ja keerulise süsteemi kasutegur on ? Pigem hüpata aste edasi ja teha lihtsalt võimam mootor mõistlike kuludega.
Mingi 0,1 sekundit?
Allapoole vööd ei ole tõesti mõtet lüüa, mind huvitab reaalselt - ma lihtsalt olen "over engineeringu" vastane ilmselt,muud midagiAstrona kirjutas:Kui on vahejahutusega probleeme, siis samade kuludega suurem-võimsam mootor ehitada on pehmelt öeldes suhteliselt keeruline ülesanne ja tekitaks veelgi probleeme juurde.Maik kirjutas:Palju sellise suhteliselt tülika ja keerulise süsteemi kasutegur on ? Pigem hüpata aste edasi ja teha lihtsalt võimam mootor mõistlike kuludega.
Mingi 0,1 sekundit?
Vahe võib olla väga suur!!! Praktikas, 1. päev Raadil sõitsin 14s võideldes erinevate probleemidega. 2. päev 12s kui avastasin et tempi tõttu on masin seadest väljas. Aga parema ic'ga on lisaks stabiilsusele ka töökindluse kasv.
0.1s on suhteliselt suur samm, kui iga kuu astuda 0.1sek kiirema aja poole, siis 3 aastaga saab 12seki masinast 8.5seki masin. Sellise suhtumise pärast ongi põrnikad kiiremad kui Corvettid
Kasutegur? Kas vastus "200kraadi läheb sisse ja 40kraadi tuleb välja" oleks piisav? Võibolla on sinu jaoks see mõistmatu, kuna 0.5bar on vähe teine maailm, kus saaks üldse ilma coolerita hakkama, kuna soojust toodetakse 4-5x vähem.