sr20det mootori sisu? TÄIENDATUD
- onesuspect
Re: sr20det mootori sisu? TÄIENDATUD
saaled ehk leian kui on std mõõt!?
Nitrous is like a hot girl with an STD. You know you want to hit it, but your scared of the results. If everything seems under control, you're just not moving fast enough.
no ei leia kuskilt kolvirõngast (paksus 1.45 laius 2.5) ainult Usa ja hind eestisse 3.5tuh 

www.eci.ee - Jaapani autode varuosad.
Pole siis kellelgi peale paugutamist 3'ne komplekt üle jäänud?wilson kirjutas:no ei leia kuskilt kolvirõngast (paksus 1.45 laius 2.5) ainult Usa ja hind eestisse 3.5tuh
Väljamaa foorumitesse oled soovist juba kirjutanud?
Uuri kasvõi youtube'ist, kus keegi oma SR'i on laiali lasknud

Ma ei tea, aga ei usu, et kõik kolvi tootjad ka rõngaid toodavad. Eks ikka rõngaste tootja on ühine, ei usu, et iga kolvi tüübi jaoks eraldi rõngaid hakatakse tootma, kui turul on juba sama mõõt olemas. Seega otsi veel... Ühe kolvi rõngad ei saa põhimõtteliset maksta rohkem kui kõik rõngad + kolb + sõrm.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
inglastelt küsisin,üks pidi uurima aga hetkel pole veel vastust saanud.
kui tõesti muud üle ei jää eks siis tuleb tellida kaugelt kaugelt ameerika maalt aga sealt ei tea millal ma vaid need kätte saan kuna aastalõpp ja pühad ju tulemas.
kui tõesti muud üle ei jää eks siis tuleb tellida kaugelt kaugelt ameerika maalt aga sealt ei tea millal ma vaid need kätte saan kuna aastalõpp ja pühad ju tulemas.
vaja minevad jupid on leitud