Kui te ei transpordi oma kuludega siis ma ei taha.

Mina elusRFL kirjutas:Ja klubi šampuseks sai H2C5OH, kas kõik on elus, kes seda jõid?
Ei tea, mis lambiõli see oli, aga ma kah pool-elus.Fog kirjutas:Mina elusRFL kirjutas:Ja klubi šampuseks sai H2C5OH, kas kõik on elus, kes seda jõid?
635Driver kirjutas:Hahahaahaa elus aga päris katkine. Üks väike kolb tahab sisikonna välja suruda seest, sisse/väljalaske pordi kaudu.
See firma sampanja oli päris tõre kraam ikka, hetkega lõi kupli kuumaks ja sõit võis alata.
Kui küsida võib siis millega Astrona hakkama sai:):). Mingi turva kobises minuga ka aga ei pööranud talle tähelepanu, ta oli liiga väike
See kuidas VKM st lahkuti oli ikka sitaks vägev vaatepilt. Kolmekesi pandi klaviatuurist hoonet valvesse, joppas vist alles 5 nda korraga ning välisust keerati ka 4 kesi lukku ning kõik see mees käis ust kontrollimas, et kas sai ikka lukku.
Kellegil polnud enam kainet mõistust kuigi ühine oli teadmine, et kui uks lahti jääb siis on GAME OVER maailmaga.![]()
![]()
Kogu see lihtne tegevus võttis vist pool tundi aega meestel.
Ragnar on elus ja koristab seda laga mis peost maha jäiRICE BURNER kirjutas:Sain ka alles praegu jalad alla ja pean ütlema, et kõik sujus hästi. Mõnus läbu ja meist maha, kuid see käib asja juurde. Ja kui kellegil midagi kadunud (kindad, mütsid jne), siis need saab meilt alati kätte.
Loodan, et Ragnaril pöördumatuid kahjustusi ei tulnud