Turbo ei tule järgi

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

ValgeKotkas

Re: Turbo ei tule järgi

Postitus Postitas ValgeKotkas »

Ma käisin kohapeal ja andsin ära. Pangaülekanne. Kui arve firmale, teevad kohe ilma käibeta. Cargoga saadavad tagasi.
Kui kohapeale ei lähe, siis cargoga sinna ja korras ma arvan. Aga võta kontakti ja küsi, mis maksab ja nii (kui ise või keskit vene keelt räägib saab vast kiiremini :)). Äkki oleks mõtekam kuskilt uus/suurem turbo leida ;)
markomaan

Postitus Postitas markomaan »

ValgeKotkas kirjutas:Ma käisin kohapeal ja andsin ära. Pangaülekanne. Kui arve firmale, teevad kohe ilma käibeta. Cargoga saadavad tagasi.
Kui kohapeale ei lähe, siis cargoga sinna ja korras ma arvan. Aga võta kontakti ja küsi, mis maksab ja nii (kui ise või keskit vene keelt räägib saab vast kiiremini :)). Äkki oleks mõtekam kuskilt uus/suurem turbo leida ;)
OLeneb, mis hinda kysitakse...Võibolla kui keegi pakub norm hinnaga parema turbo sis otsustan selle kasuks juba.
haidukk ja takk
M: 200sx S13
markomaan

Otsustasin siiski uue turbo osta!
Aga oskab keegi öelda, kui palju võib turbo tootlikkus erineda originaalist?
Nt kas võin panna vabalt mingite problemideta vahele turbo, mille max võimsuseks öeldakse kuni 330hp nt ?
haidukk ja takk
Kasutaja avatar
murjam
Kontakt:

Postitus Postitas murjam »

Võid panna vabalt, aga kui mootorit muus osas järele aidatud ei ole, ei tule sealt esimese hooga kindlasti 330hp läbi. Ilmselt 330hp turbo "tuleb järgi" veidi kõrgematel pööretel kui originaal (mis on max ca 250hp), aga see vahe ei tohiks katastroofiline olla. Kui on plaan mootorit veidi tuunida, siis selline 330hp turbo võiks olla vägagi ideaalne CA18DET mootorile.
Lauda nitro
markomaan

murjam kirjutas:Võid panna vabalt, aga kui mootorit muus osas järele aidatud ei ole, ei tule sealt esimese hooga kindlasti 330hp läbi. Ilmselt 330hp turbo "tuleb järgi" veidi kõrgematel pööretel kui originaal (mis on max ca 250hp), aga see vahe ei tohiks katastroofiline olla. Kui on plaan mootorit veidi tuunida, siis selline 330hp turbo võiks olla vägagi ideaalne CA18DET mootorile.
Tänud vastuse eest!
Seda ma kuulda tahtsingi. Et pmts jääb mul turbo väikse varuga. Ma mingit ulmepaugupüssi ei tahagi ehitama hakata sellest maisnast endal. Aga auto šveitsist tulnud ja mootor kontrollitud ja korralik, seega natuke vb järgi aidata kah, kas just 330 hp, aga hea teada, et on selleks vöimeline...
Panen sellise turbo siis vahele ja peaks nagu köik orras olema!?
kusjuures 1:1 istub kah ca18det jaoks tehtud.
haidukk ja takk
markomaan

Uus turbo pmts olemas nyydseks juba ja võiks alustada peale installimist kah...

Mõtlesin, et paneks siis uued õlisurvevoolikud ka, samuti veele uued torud.
Oskab keegi soovitada kohta, kust osta pehmeid metallümbrisega survevoolikuid, mida võib kasutada turbo õlituseks?
Viimati muutis markomaan, 03.01.2011 14:22, muudetud 1 kord kokku.
haidukk ja takk
Kasutaja avatar
taxu

Postitus Postitas taxu »

Pakun et turbo töötamise koha pealt mingit vahet ei ole. Vahe tuleb aga sealt, et kuidas sa turbo kinnitad? Jätad lihtsalt kolle najale rippu? Kui alumiiniumist plokikaan, siis ei ole see arvatavasti hea mõte. Turbot alaspidi riputades on tema alumist otsa lihtne ploki külge toetada.
Enne diagnoosi panekut vaata mootorit ka teisest otsast! :D
Vasta