kõik asjad terved ja y hendatud ja varem probleeme ei olnud...

200sx s13 ca18det
mootor käib korralikult...ja kui mootoririhmaga nukkvõöllid valesti käima panna siis ei saajuttu olle toimivast mootorist ju?taxu kirjutas:Miks arvad, et viga üldse turbos? Kui rihm valesti peale panna siis ei liigu ka enam korralikult ja muidugi ei liiguta ka turbot siis nii nagu enne.
'taxu kirjutas:Kui rihma kümme hammast mööda paned, siis ei käi jah enam üldse. Paar hammast valesti ja tühikäigus ei muutu tuntavalt midagi, küll aga tõmbes.
heh, mul önneks sellist asja ei ole...pöörded lähevad ühtlaselt piirajani välja nagu vabalthingaval ilma turbota mootoril...taxu kirjutas:No sõltub ehk mis nukka ja kuhu poole, aga ma olen ka pannud ja oli nii nagu ütlesin- tühijooksul tiksus küll, aga pöörded üle 3k ei läinud. Isegi sõitsin niimoodi kuigipalju, kuigi gaasi vajutades hakkas väga kergelt detoma. Hiljem oli ühes kolvis mõra. Nii et ei soovita muidugi.
ses suhtes, et kui rihm paar hammast vale siis on turbo järgi tulek viimane asi, mis sulle peavalu tekitab.taxu kirjutas:No sõltub ehk mis nukka ja kuhu poole, aga ma olen ka pannud ja oli nii nagu ütlesin- tühijooksul tiksus küll, aga pöörded üle 3k ei läinud. Isegi sõitsin niimoodi kuigipalju, kuigi gaasi vajutades hakkas väga kergelt detoma. Hiljem oli ühes kolvis mõra. Nii et ei soovita muidugi.
Kuidas see asi käis siis täpsemalt? Lihtsalt saatsid sinna kohale ja tehti ära? pangaülekanne jne?ValgeKotkas kirjutas:http://turbomotors.lv/ ,kuulsin, et sinna saadavad paljud kohalikud tuuningfirmad ? (ise viskasin oma ka sinna)