Nimelt oleks vaja 84mm kolb 83mm peale treida.
Võibolla on vaja ka rõngaste vahesid sügavamaks teha.
Rõngad iseenesest peaks saama ju vastavalt vajadusele lühemaks viilida/lõigata.?
Võite pakkuda 1-2tk Wiseco CA18 kolbe.
Kahjuks ka kuradi kaua.kilplane kirjutas:ega ma peale janimeti sulle kedagi soovitada ei oskaks..
ta küll röövib aga ta teeb kuradi hästi.
Seda teed on 2-3x mindud ja 84mm 2 komplektset plokki koos kolvi kepsu vändaga mul olemas, aga soovin 83mm, et kubatuur jääks peale 1.7'ga korrutamist väiksem kui 3000cc +3%. Ja seega ei tohi kolb olla suurem kui 83.15mm. 83mm plokk koos kõigega kah olemas, seega wtg.murjam kirjutas:Aga mis põhjusel Sa tavapärast teed ei taha minna ning silindreid 84mm peale ajada?
Pakute ise kah treimisteenust?ahto10 kirjutas:Kolb on nii ovaalne kui koonuses.Ovaalsust võimatu treida.Ilmselt ajaks asja ära kui treida 83mm kolvi kõige kitsama koha järgi.
Mina neid sealt ei leia! Pealegi mul veel paar odavamat kohta uurida, kus ehk paar tk sulamata jäid. Samas täna selgus, et mul tegelt olemas sinna komplekti kõik kolvid - küll eri firmadelt, aga koos sõrmega kaaludes, on need samas kaalus (ainult 1g jagu kaalu vaja ajada), ja seega pigem lükkaks need kuhugi või kasvõi müüki, ja lihtsalt ostaks uued 83'esed vms.zoom1 kirjutas:Kui kuskilt ei leia, siis Apex müüb kolbe ühekaupa ka neid samu mis pildil.
Nojah, aga kas sa ei pidanud mitte (peale rõõmuga pakkumise saamist) ootama ja mõtlema, kas raha ikka saab tagasi?zoom1 kirjutas:Sai mingi aeg tagasi meili teel küsitud sealt ja pakkusid rõõmuga.