Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee
Mõelnud siin siis turbo soetamisele.Netist otsides kahjuks infot ei leia selle kohta.Tegemist siis 2005-nda aasta jeep grand cherokee 3.0 CRD.Kas sellisele autole üldse on võimalik turbot paigaldada ja kui mõtekas see oleks?Kapoti all iseenesest tal juba orginaalis mingisugune turbo moodi asi olemas a see vist ei ole päris see õige asi vms?
Re: Jeep Grand Cherokee
Eee say what!?
[url=http://www.aftermarket.ee]Aftermarket.ee[/url] // Driftworks
Peab vist ikka nalja rubriigi ka foorumisse tegema 

Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Emm, võtab kõkutama küll
. Kindlasti saab sinna suuremat panna, lihtsam on vast oma murega mõne spetsialisti poole pöörduda. See teeb kindlaks et mis ja kuidas.

Servemet OÜ
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
- onesuspect
ei, ei. Saab panna küll
!!! "Kiti" saab minukäest osta.

Nitrous is like a hot girl with an STD. You know you want to hit it, but your scared of the results. If everything seems under control, you're just not moving fast enough.
Hey, kallis jeepi omanik.
Selle masinal on 3.0 liitrine MB turbodiisel mootor peal. Mis on 160kw.
Lisaks on sellel autol sedasi aeglane kast (minu arvates), et sinna seda turbot pole mõtet aretada teist ja selle programeerimine võtab ka mõistuse kokku.
Kui tunned, et auto ei liigu sedasi, kuis peaks, siis külasta diagnostikut.
Kõnni läbi ka Silber autost ja anna neile tehnilinepass ning küsi ega sellele masinale mingeid kampaaniaid ei ole.
Kuna sellele masinale on tehase poolt nii mõnedki mootori- ja kastitarkvara uuendused ilmunud.
Selle masinal on 3.0 liitrine MB turbodiisel mootor peal. Mis on 160kw.
Lisaks on sellel autol sedasi aeglane kast (minu arvates), et sinna seda turbot pole mõtet aretada teist ja selle programeerimine võtab ka mõistuse kokku.
Kui tunned, et auto ei liigu sedasi, kuis peaks, siis külasta diagnostikut.
Kõnni läbi ka Silber autost ja anna neile tehnilinepass ning küsi ega sellele masinale mingeid kampaaniaid ei ole.
Kuna sellele masinale on tehase poolt nii mõnedki mootori- ja kastitarkvara uuendused ilmunud.
võid ka minu poole pöörduda,töötan ameerika autos ja kindlasti leiame probleemile lahenduse nr-on mul 53718929.
http://gaiariauto.yolasite.com/