Juhtpuksid mõõdu järgi ?

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
silvia

Juhtpuksid mõõdu järgi ?

Postitus Postitas silvia »

On vaja leida juhtpuksid nii sisse ja väljalaske klapidele. Sisemine mõõt 7mm välimine mõõt 11mm ja pikkus mitte vähem kui 45mm.
Oskab keegi mõne vihje anda või teab millisel autol on selliste mõõtudega juhtpuksid? mootor millele need lähevad on mammuti ajast ca18et :car
dexter

Re: Juhtpuksid mõõdu järgi ?

Postitus Postitas dexter »

tartus on Rekand selline kes tegeleb selliste asjadega...
mind lihtsalt huvitab
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

ja mille eest talle makstakse? tihtiligu ei millegi.....kui teeb teeb head tööd, aga kui niigi hea tooriku viid millega tööd vähem siis küsib niisama head raha :-D

Kunagi sai ladu24.ee´s valida kategooria näiteks klapid, kolvid jne. Niiviisi mõõdu järgi tuulates leidsin sealt porsche 944lja kaande mingi 4 liitrise land cruiseri juhtpuksid, tellisin olematu hinna eest ära ja pressisin sisse....ainsagi probleemita. Saada netipoodidele mail, et kas nad saavad oma süsteemis otsida mõõdu järgi või kuhugi vaid nimetused + mõõdud printida vms. Leidsin tookord isegi 924ljale sobivad kuid peenema varrega klapid kuid nondele polnud jälle pukse saada ja jäid nad võtmata. vist umbes aasta tagasi muudeti ladu kahe osaliseks ja otsing hulga nirumaks nii et puhtalt netis ise enam kõiku juhtpukse ühele lehele ei saa.

Kui kusagilt ei saa siis windorf paneb sinu puksidesse hülsid sisse ja töötleb mõõtu. (Arvan, et mitte kallimalt kui rekand)
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
silvia

Tänud! Leidsin lahenduse ja sobisid mulle siis bluebird 1,6 ja vist olid teised astra 1,4 omad leidsin ma nad siis mõõdu järgi telefoni teel Fixusest (meeldiv teenindus) ühed vähesed kes on viitsinud minu autole midagi mõõdu järgi riiulitelt otsida.

VÕIB LUKKU PANNA
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

silvia kirjutas:Tänud! Leidsin lahenduse ja sobisid mulle siis bluebird 1,6 ja vist olid teised astra 1,4 omad leidsin ma nad siis mõõdu järgi telefoni teel Fixusest (meeldiv teenindus) ühed vähesed kes on viitsinud minu autole midagi mõõdu järgi riiulitelt otsida. VÕIB LUKKU PANNA
Endalgi on Nissani CA18DET kaanele plaanis Opel XE20XEV klapid panna, mis on suuremad. Puksimõõt on vaid sajandiku võrra nihkes.

Aga miks sa ise netist kataloogi ei otsinud ja sealt siis sobivad valinud?
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
silvia

Oleks aega olnud netis tuhlata tollel hetkel, kui kohe vaja oli oleksin seda teinud. Aga muidu pole nende neti katalogidega eriti tuttav, et ma kohe teaks kust umbes otsida.
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

Astrona kirjutas:
silvia kirjutas:Tänud! Leidsin lahenduse ja sobisid mulle siis bluebird 1,6 ja vist olid teised astra 1,4 omad leidsin ma nad siis mõõdu järgi telefoni teel Fixusest (meeldiv teenindus) ühed vähesed kes on viitsinud minu autole midagi mõõdu järgi riiulitelt otsida. VÕIB LUKKU PANNA
Endalgi on Nissani CA18DET kaanele plaanis Opel XE20XEV klapid panna, mis on suuremad. Puksimõõt on vaid sajandiku võrra nihkes.

Mis selle opeli vl klapi täpsed mõõdud on?
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

zoom1 kirjutas:
Astrona kirjutas:

Mis selle opeli vl klapi täpsed mõõdud on?
Ma ei leia kiirelt seda infi, aga sajandik oli sääremõõdu vahe, pea oli ~2mm suurem ja säär oli 10-20mm pikem.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Vasta