Kas keegi oskab öelda mis see täpselt olla võib?
http://img249.imageshack.us/gal.php?g=20100625005.jpg
Üks jupp paistab nagu mingi serial to usb üleminek olevat ja teine peaks olema mingi chip sr20det mootorile, aga mis täpsemalt?
Mis see on? (Mingi Nissan 200sx chip)
See teine on mingi Atmel'i MCU, ja keegi ei tea, mis programm seal peal on. Kui ma ei eksi käib SR'il 2 chippi ja antud jubinatel pole nagu chippidega midagi pistmist. SR'il on aga consult, mida CA'l näiteks pole, ja tolle pordi kaudu peaks saama kõike loggida ja vaadata - minu teada chippi progeda ei saa.
Ma ei saa ka aru, miks peaks keegi ise serial-usb adapteri tegema - võibolla too ongi siis consult-to-usb jubin. Kas ajust väljaspoolt suurt pistikut, mingeid lisa-juhtmeid välja ei tule?
1 variant ka, et suurem on ka mingi DIY-piggy-pack, kuna see juhtme-pusa võiks teoorias minna mingile andurile vahele (näiteks MAFile).
Ma ei saa ka aru, miks peaks keegi ise serial-usb adapteri tegema - võibolla too ongi siis consult-to-usb jubin. Kas ajust väljaspoolt suurt pistikut, mingeid lisa-juhtmeid välja ei tule?
1 variant ka, et suurem on ka mingi DIY-piggy-pack, kuna see juhtme-pusa võiks teoorias minna mingile andurile vahele (näiteks MAFile).
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET