Mihkel kirjutas:Võimalik jah, et pihusti transid läbi.
Kas enne töötas? Mis sa tegid, et nad läbi läksid? Mitu oomi pihustid ja kuidas seal taga olid?
Kui aju kokku panin siis Stim'iga kontrollides töötas kõik (konkreetselt pihusteid pole töötamas näinud veel: olid pikad jebimised trigeriga). Pihustid on kõrge oomised ja kahe kaupa paralleelselt ühendatud.
Kui ma juhtmestiku taha panin ja testima hakkasin, siis ilmnesid mul kerged vead pea releede juhimisega (niijuhtub kui proovid osa originaal juhtmestiku alles jätta). Oli nii, et kui süüde välja keerata siis jäid nii pea relee, pumba ja pihustit sisse-välja lülitusi tegema - tärisesid niimoodi naljakalt, umbes 30 sekki, kuni mingi kondeks või asi tühjaks laadis ennast ajus.
Ma enam täpselt ei mäleta, mis valesti oli, aga kui muidu peaks pihustite toide tulema läbi relee, mida juhitakse otse süüte lukust, siis mul tuli selle relee juhtimine läbi kütuse pumba relee kontaktide vms.
Mul on kuskil manualist nagu meeles, et pihustite juht-mass(läbi transi siis) võib peale jääda süüte välja keeramisel. Täpselt nii ka vist oli. Ja et mul see pihustite pluss peale tuli täristades midagi seal läbi kärsatas ehk.
Kuidas ma saaksin kindlaks teha, et just Q1 ja Q5 vigased on? peab vist asendus tüki ostma ja vaatama, kas muutub midagi. Kellelgi on pakkuda vastavaid tükke?
IRFIZ44NPBF