8.5:1 oleks surveastme tulemus.
Otsin kannatlikku inimest kes on nõus laadimise kohta tarkusi pajatama.
msni saab PS kaudu.

Seda minagi. Selleks see foorum ongi.Master003 kirjutas:miks sa ei postita siia oma küsimusi?
saavad ka järgmised ehitajad su teadmisi kasutada ja jääks ära topelt küsimine
Kas mitte kõigepealt ei peaks ikka olema idee asja teostamisest ja alles siis vahendid?? Kui on vajadus, siis leitakse ka lahendus.mart154 kirjutas:kõigepealt kogu 50000+ krooni. Siis hakkame edasi rääkima
Läbi käidud tee. Veerandmiili 12.3 tõestamaks kahh.
Mina näiteks ajasin enne raha kokku ja siis vaatasin, mis selle eest võiks endale lubada - genereerisin idee, ning siis vahendid. Ehk siis nõustun te mõlemaga.arne13 kirjutas:Kas mitte kõigepealt ei peaks ikka olema idee asja teostamisest ja alles siis vahendid?? Kui on vajadus, siis leitakse ka lahendus.mart154 kirjutas:kõigepealt kogu 50000+ krooni. Siis hakkame edasi rääkima
Ja kas sa ostsid selle 50 000+ krooni eest tervelt ühe hobujõu
See osutub ju kokkuvõttes kallimaks, kui algselt õigesti teha!?Mõnede jaoks ei ole probleem, et masin aegajalt laiali käib.
Ma haigestuks motivatsioonipuudusesse, kui auto valmis ehitamiseks peaks 5 aastat kuluma.
Selge see, et tehnikasport on tehnikasport, kuid selle jama oleks saanud ära hoida vaid viimasel etapil üldse mitte startides. Aga kuna mootor oli meid juba 2a teeninud ja ilusti toiminud, oli selge, et tuleb järgmiseks aastaks uus teha ja seega tagasi ei hoidnud.Lisaks veel ühe remargi teemasse.
Isegi suur rahahulk ja tegija kätte viimine ei garanteeri seda, et mootor mõne aja pärast mingil põhjusel laiali ei käi.
Viljar võib kasvõi omadest kogemustest rääkida. Kuigi on olemas nii teadmised, raha ja kogemused, mingil hetkel võib ikkagi olla midagi, mis mootoriga 1:0 teeb. Möödunud hooajal oli vist üks tõsisem turboprobleem, mis neelas mootori?
Ma olen selles suhtes aeg ajalt tõbineivar kirjutas:Ma haigestuks motivatsioonipuudusesse, kui auto valmis ehitamiseks peaks 5 aastat kuluma.
arne13 kirjutas:Kas mitte kõigepealt ei peaks ikka olema idee asja teostamisest ja alles siis vahendid?? Kui on vajadus, siis leitakse ka lahendus.mart154 kirjutas:kõigepealt kogu 50000+ krooni. Siis hakkame edasi rääkima
Ja kas sa ostsid selle 50 000+ krooni eest tervelt ühe hobujõu