M/V: Audi 200 10v TQ avant

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Aigo

M/V: Audi 200 10v TQ avant

Postitus Postitas Aigo »

sõbra auto siis läheb müüki.

just kõike sellest ei tea, kuid hinnasoov oli tal mingi 15000 ringis või vahetab mu uauto vastu.

lisasid pole mõtet rääkida enamus 200'l ju ühine
´ülevaatus j akindlustus olemas
aasta: 86
värvus: punane
mootor: 2.1 136KW 10v stock
vedav sild: nelivedu isegi diffrilukud toimisid kui viimati katsetasin
rattad: originaal valukad suverehvidega

sport pütt on all mis päris korralikult käib pinda maanteel 90'ga sõitmisel, sest ülejäänd sumps vist tühi.

vigadest siis niipalju kui mina tean, et pärast keegi autokõrval mind süüdistama ei hakka.

WG vaakum on lahti, sest ma arvan, et lihtsalt valest kohast vaakum võetud ja rõhk vale, et üle 0,5 bar ei puhu, ega ta ilmagi rohkem ei puhu.
jahutusvedeliku lõdvik ülemine on katski aj seeg ajupp vahelt lõigatud ja torujupp vahele topitud, ma ei tea miks salongisoendusse sealt voolik läks. kuskilt muidu veel niriseb jahutusvedelikku, kuid mina ei tea kust omanik mainis kunagi lihtsalt. Mingi pihusti on sisselaskesse ja sellel siis juhtmed starteri külge veetud, kuna omanik tahtis, et kiirelt korda teeks(sry minu tehtud viga)
esisillas mingi kolks on ka kõrvalistuja poolel, kuid ei tea mis ja pole süvenenud, olen ainult paar korda kainekat sõitnud sellega.

pildid teen homme ise, kuna tüüp pole pikka aega jõudnud pilte teha.

pakkumisi ja huvi avaldust siia ja ps.
Pilt
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

Pildid siis mingid

Pilt

Pilt

Pilt
Pilt
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

nüüd siis pool esiotsa segi, kuna omaniku sõiduoskused ei sisalda libedasõitu suverehvidega ja tüüp ei tea, et võimas quattro libedal ei ole siiski nii juhitav nagu arvatakse.
Pilt
Vasta