Hetkeseisuga lood nii , et fotograafi rünnati ja peale seda liikusid veriste huultega kodankud ja kohal käis turvaeenistus ja politsei.Omadest kõik terved aga keemilise üladmise tõttu plahvatasid Tane.Arne Valdz.Mihkel ja eesotsas Ragnar ning Astrona ning hülGASid peale 02;00 meid peale seda maandusime mina Olav ja mõni kodanik veel KANNU BUBISSE 04:30 ja minust jäi maha subaru omanik ,,kes oli ford fiestad ilusaks joonud
Aigo kirjutas:siit ju pikk maa tulla ka ju keegi peale ka ei võtnud
No me võtsime ikka kõvasti peale.
Ja siis võtsime veel peale.
Kiire loendus näitab, et mina, Murka ja Arne pääsesime eluga.
Lähmegi polikliinikusse peaarsti juurde pead ravima.
Kas teised on ka elus?
635Driver kirjutas:Hetkeseisuga lood nii , et fotograafi rünnati ja peale seda liikusid veriste huultega kodankud ja kohal käis turvaeenistus ja politsei.Omadest kõik terved aga keemilise üladmise tõttu plahvatasid Tane.Arne Valdz.Mihkel ja eesotsas Ragnar ning Astrona ning hülGASid peale 02;00 meid peale seda maandusime mina Olav ja mõni kodanik veel KANNU BUBISSE 04:30 ja minust jäi maha subaru omanik ,,kes oli ford fiestad ilusaks joonud
Tegelt meil polnud aega selle Mitsuga venida ja panime taksoga ees minema
Eeee taksojuht oli juba suht eakas pässs ka aga diisel vito koos 7 inimesega käis kuradi jõudsalt edasi ,,igatahes evo x seda foori tagant kinni enam ei püüdnud.
Mis puutub kapremonti siis sellega lood sitad kuna ei varunud endale hommikuks midagi juua külmikusse . Se kuradi teguila lõi ikka saaled ära ning väänas difri puruks lõpuks. Põlved koju tulles enam ei lukustunud ja ei hakanud pikalt ennas piinama ning keerasin süüte välja.Nüüd läksin uuesti käima ja enam teguilaga tükkaega üle ei lae.
Kahjuks ei ole kaablit, et pildid arvutisse tõmmata. Igast pärleid leidub seal.
Astronal siis seekord oli lahja seguga pööretepiirik veidi liiga kõrgele seatud ja tekiilaga hakkas detoneerima.
Aga väga tore oli sumiseda tuttavate nägudega.
Kas viie aasta pärast teeme sama kell kokkusaamise, või tunnike varem?