Aga BOV?? Mis kasu on turbost kui BOVi pole?Johnny kirjutas:Ärge nüüd pahandage poisiga. Rõhukell ja turbo juba olemas ja küll sõitma ka saab. Kui see projekt turboga sõitma hakkab ja vähemalt 2 päeva paugutamisele vastu peab olen nõus nelipaki välja tegema
Panid vist pihta et 16. Aga sel juhul hoopis respekt - mul polnd sel ajal veel punnatki olnudtehnic kirjutas:kasutajanime põhjal 16-17AndresZ kirjutas:Kuule, kui vana sa oled???
BOVi ostab ka ,aga mul antud olukorras väike rõhk ja proovime mis tegema hakkab.Astrona kirjutas:Aga BOV?? Mis kasu on turbost kui BOVi pole?Johnny kirjutas:Ärge nüüd pahandage poisiga. Rõhukell ja turbo juba olemas ja küll sõitma ka saab. Kui see projekt turboga sõitma hakkab ja vähemalt 2 päeva paugutamisele vastu peab olen nõus nelipaki välja tegema
Panid vist pihta et 16. Aga sel juhul hoopis respekt - mul polnd sel ajal veel punnatki olnudtehnic kirjutas:kasutajanime põhjal 16-17AndresZ kirjutas:Kuule, kui vana sa oled???
Edu!
Oot... mis mõttes ei suuda 0.5bari pealt kinni hoida ennast?Aigo kirjutas:kui rõhk väike ostad odava suvalise BOV mis nigunii juba 0,5bari pealt enam kinni hoida ei suuda ennast
Äkki oleks olnud hea mõte seda reguleerida? Niipalju võiks asjast taibata ju.Aigo kirjutas:mul oli audil mingi XS'i toodang mis hakkas 0,5 bari pealt lekkima, kuulda oli lausa, et susiseb ja vaakum oli korras, siin foorumis oli isegi teema selle kohta kuskil mul kirjutatud
vaene poiss:D strobod ka ees:Dcarl93 kirjutas:Tuleb tuleb BOV ka:D.Nüüd strobod ees ja vilguvad,piduriklotsid vahetatud.Homme õõtsa vahetus.