K: Kas ja kui suur huvi oleks pneumaatika kiirliidete vastu

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
hents99
Kontakt:

K: Kas ja kui suur huvi oleks pneumaatika kiirliidete vastu

Postitus Postitas hents99 »

Selliseid mõtlen. Kui oleks suuremal ringil huvi, siis võiks tellida suurema koguse.

Hinnad on päris odavad võrreldes kohalike müüjatega. Arvatavasti siinsel seltskonnal kulub ka neid oma asjaajamistes päris palju.
Saada on igasuguseid, üleminekuid, kraanidega jne.

Mul omal juba kopp ees ülemäära kalli hinnaga ostmisest, sest neid kulub omajagu palju.

Pilt
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

mis mõõte pakutakse?

kas alates 6-14mm on saada? nimelt kui on ja on firma mis pakub saaks vast lepingugi.
Pilt
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Selliseid asju on muidugi IMO ka suht keeruline varuks tellida, kuna ei tea mida konkreetselt vaja võib minna.
Mul endal ka Hydroscandi kiirliidetest väike varu juba tekkinud aga pidevalt on see jama, et just seda liidet mida vaja parasjagu käepärast pole.

Mingi esialgne hinnakiri ka olemas on?
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Lihtsamad on kuni ca 10.- tükk, keerukamad lahendused tsipake kallimad.

Mõõdud on tavaliselt 4-12mm, mõned ühendused ka kuni 16mm.

Hetkel tellisin lihtsalt garaazi õhutrassi tarbeks pneumaatika vidinaid (Mitmeid erineva suurusega õlitajaid, filtreid ja suruõhu kiirliiteid), mõtlesin et kui kellelgi on kujunenud mingeid kindlaid vidinaid, mida kulub rohkem, siis võiks ju neidki tellida.

Ise ostan need Dunlop hiflex`ist ja -35 kuni -45% alega on vidinad ikka päris kallid.

Kuna ma ise müün oma tooteid, mis sisaldavad ka neid kiirliiteid, siis minul neid ikka kulub.
Vasta