Arvatavasti mitte, kui siis wide sump. Karterit maapinnale lähemale viia kohe mitte ei taha.jeff01 kirjutas:Kas su viimasele saab siis juba lõpuks "deep sump" ja custom õli jalg alla?
Õli lisatagasivoolud kaanest ja oil cooler tulevad kindlasti.
See juba 3kuud vana graafik - nüüd on vaikus. Viimased videod on 1 kuu vanad, ei tea kas on laiali läinudzoom1 kirjutas:Väheke huvitavat infot on lekkinud mitteametlikust maailma võimsamast ca18det mootorist, ehk Mobne autost.
Mobne sõnad: My crank is all standard with no modifications what so ever. Samuti on kasutusel nissani orig. saaled
Full listi hoitakse millegipärast saladuses![]()
2,7bar
E85
No nitro
705whp
686wnm
estimated 846 flyweel hp![]()
Hooldus on kindlasti tähtis. Aga kahjuks sinu jutust võib järeldada ainult seda, et alla 150k sõitnud ja hooldatud moootorid ei vajagi kap-remonti. Kui nad vajaks, oleks see üks mõtetumaid mootoreid...635Driver kirjutas:Muidugi ma ei väida ,et sellel 200sxl oli 400 jõudu lõpuks.Kuid 300 kandis ja üle oli se kindlasti.Arvan lihtsalt ,et se kone ei lennanud alt otsast laiali tänu ülikorralikule hooldusele.
NB !!!see hoolduse värk on minu arvamus millele ma ka kindlaks jään ning ma ei tahaks selle kohta kriitikat näha,et kui loll või tark jutt se oli.
Ot seda ei tehta ju CA'dele!? Pigem 1000Nm BMW'dele. CA'l on väike vaheraam seal all olemas, mis seob kõik pukid oma vahel ning ploki otstega. Arvan, et ma ei pane palju mööda, kui insenerid panid selle peale mõnede prototüüp-mootorite saalede lendamist. Ja tõenäoliselt oli neil laboris kah 300+hp isend, mille marketing siis sujuvalt 170 peale käskis keerata635Driver kirjutas:Kindlasti ei sõida aind õlihooldusega 700hp ga.Selleks on juba vähe kaasa aidata vaja õlide allajõudmist kaanest.Ja kipun arvama,et rootslased,norrakad ei tee naljapärast plokile alla tugevndus raami millega toetatakse ka raampukke,et vänt ikka kõvasti kinni oleks