sai eile kohtutud ka tüübiga kellel g60 mootoriga passat ja tüüp kurtis ka, et on on juba uue aju ostnud, sest ujutas ka täis ja ei käinud enam. Pidi saama hea õnne korral lihtsalt ülejootmisega akkama, kuna pidavat olema külmjooted. Ei julge pead anda aga see mees sai omal vana aju korda peale ülr tinutamist targemate meeste käes.
Proovisin teise ajuga ka kuid ei midagi... aju mis passatil peal oli on lilla kleepsuga(ülemine kood 0 261 200 280 ja alumine 037 906 022 B) ning aju mis ma ühe corrado peals sain halli kleepsuga(ülemine kood 0 261 200 346 ja alumine 037906 022 CP)
Proovitud temp anduri pistikuid vahetatud ning co potelt pistiku ära võtmisega, aga ei midagi! Kas keegi oskab soovitada mõnda diagnostika kohta kuhu oleks mõistlik auto viia?
G60sy kirjutas:Proovitud temp anduri pistikuid vahetatud ning co potelt pistiku ära võtmisega, aga ei midagi! Kas keegi oskab soovitada mõnda diagnostika kohta kuhu oleks mõistlik auto viia?
Kindel, et rõhuregulaator umbes ei ole ?
pane korraks kell järgi ja vaata mis surve tekib kütuselatti kui käivitada proovid.
Ausalt öeldes mul ei ole aimugi kuhu ma selle kella panema peaksin ja kella pole ka kahjuks Üritasin küll ise käima saada, aga närvi kulu on liiga suur Ei oska keegi soovitada mõnda firmat või isikut kes suudaks auto käima panna?